Trenutna dešavanja... opet

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako xcekate ujna rikanova da izadje u skandal, znaci, nema nista od toga... proslo... nego, ja imam jedad drugi problem... imam situaciju da mi izasla neka alergija... nikad u zivotu... i sad pocela da prolazi... a izasla, otprilike, kad sam otvorio jedan viski... i sad sam resio da ga popijem do kraja, u medicinske svrhe, da vidim da mi nije alergija od njega... nego, sad sam se vratio, isto... ja mislim da je red da se oplete jedna pokerica, a ti? p.s. vlatkjo stefanovski.. kad je svirao jednom na koncertu, sa onim miroslavom tadicem, publika mu je trazila to da odsvira... i on sam, na akusticnoj gitari... i pevao... znaci.. vrhunski, majke mi...
...

Poslednja izmena:
promashila sam prijavu ispita
omg
to je bilo u ovu sredu i cetvrtak
a ja pogresno razumela ova sad sreda i cetvrtak
prvo sam bila histericna
al sada se smejem od nesrece
shta se sad radi
jel to moze naknadno da se prijavi
ili se sve premeshta u april

slušaj sad glas iskustva =)
ne znam kako se kod vas prijavljuje, dal se kupuju prijave il se nose uplatnice ili kako
ali ti preduzmi sve korake, dakle popuni prijavu ili uplati ali nemoj da navedeš ispitni rok (za slučaj da ne upali)
i onda otidi kod sekretarice i moli je da ti primi prijavu iako kasniš
samo budi dovoljno simpatična
i nema šanse da ne uspe

dobro, nije lose, slonce... sta da ti kazem.. i ti gico.. vratio vam se rikan od majke i od tate... znaci, sta sam sve jeo za ova 2-3 dana... i koliko rakije vam je popio rikan za ova 2-3 dana... pa to ziv covek tesko moze da izdrzi... al' bilo lepo... i u kafanu smo isli... svaku noc.. pita me posle majka: 'rile, 'el si ti dos'o nas da vidis, il' pevacice da gledas?'... e, majko, majko.. da ti ne otvaram dusu napacenu moju... nego daj nesto da prezalogajimo... i da popijemo po jednu... 'oce i ona isto da popije, ne gadi joj se bas rakija... he hehe...

slušaj sad glas iskustva =)
ne znam kako se kod vas prijavljuje, dal se kupuju prijave il se nose uplatnice ili kako
ali ti preduzmi sve korake, dakle popuni prijavu ili uplati ali nemoj da navedeš ispitni rok (za slučaj da ne upali)
i onda otidi kod sekretarice i moli je da ti primi prijavu iako kasniš
samo budi dovoljno simpatična
i nema šanse da ne uspe

joj,parka z:kiss:
kod nas preko uplatnica
ja sam prvo htela sutra ujutru da odem kod moje mentorke
ona nam je mentor za prvu godinu
i da s ekonsultujem sa njom
poshto pojma nemam jel trebam ja uopshte kolokvijume da polazem onda
ili mogu nakando da prijavim

poshto vidim na sajtu imamo opciju '' prijavi ispit preko neta '' a drugarica mi reche da to preko neta mozes i dva dana pred ispit

iz det tru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back