Trenutna dešavanja... opet

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imash temp i sumnjash na svinjski gripz:mrgreen:

Jel z:mrgreen:z:mrgreen:

a ne,seriozno,taj drugi put,ta bolest shto sam imala,imam je i sad donekle,mislim nemam,al moram ici na tumor-markerz:hm:

btw ne.....na Sajmu :)

nije to problem,bar koliko ja znam,jer jedna moja drugarica je doshla bez sanitarne,i rekla je da ce u toku nedelje doneti,i pustili su je..al' opet ja ne bih da budem crno pache...a nama su rekli da idemo za neke dve nedelje...a ovo nisu dve nedelje z:hm:

protest :sanke:

pa za sanitarnu treba par dana da je dobijesh..
malo mi bezveze shto se sa tim zaebavaju pogotovo i vreme raznih virusnih i bakterijskih infekcija...
gle sad ko moj tata pricham...
cipele su ti problem?
imash garant neke baletanke?

Mhm..

imam,ali nisu crne :(
i kosulja,al to cu naci sutra pre podne,ali ne znam gde mogu ciplele sutra naci,ne znam gde i shta radi sutra..

nije meni to shto nas njakaju, vec shto nas ne obaveshtavaju nishta...toj zeni koja je zaduzena za informacije morash kleshtima vaditi rechi,i sve saznajemo nekako preko nekog levog,ovaj cuo od rodjaka svog brata pa svi tako z:hm:

hvala shto mi pomazesh :)z:kiss:

Mhm..

imam,ali nisu crne :(
i kosulja,al to cu naci sutra pre podne,ali ne znam gde mogu ciplele sutra naci,ne znam gde i shta radi sutra..

nije meni to shto nas njakaju, vec shto nas ne obaveshtavaju nishta...toj zeni koja je zaduzena za informacije morash kleshtima vaditi rechi,i sve saznajemo nekako preko nekog levog,ovaj cuo od rodjaka svog brata pa svi tako z:hm:

hvala shto mi pomazesh :)z:kiss:

pa to su ti muke pmf-a, d. za geo, tur. i hotz:((
ne zna se ko pije, a ko placa...
a da pogledash kod futoshke? one sve radnje sa obucom?
mislim da to radi prepodne sutra:zgrudvanje:
i nema na chemuz:girl:

pa to su ti muke pmf-a, d. za geo, tur. i hotz:((
ne zna se ko pije, a ko placa...
a da pogledash kod futoshke? one sve radnje sa obucom?
mislim da to radi prepodne sutra:zgrudvanje:
i nema na chemuz:girl:

indeed :( it's a hard knock life for us

i hvala ti na okrepljujucim rechima onomad :) primetim ja i hocu da odgovoirm,al sam nekako rasejana poslednjih meseci,i onda brzo zaboravim i to..Raisa je malo la la..i ja prolazim kroz slichnu bad krizu ko i ti onomad ,mada sigurn nije tako velika ko tvoja shto je bila ,al ipak je present :aha:

ai u mrachnom chasu nashao mi se turizmolog z:kiss:z:kiss:

i dan danas ljudi se iscudjavaju kad im pomenesh da treba sanitarnu da nose,pogledaju te onako bledo-telece

a smislila sam..ici cu tamo gde si reklaz:kiss: i ako nadjem cipele i kosulju,pitacu ovu jel mogu bez sanitarne i to naknadno da donesem,i pitala sam sad druga dal je i njega zvala
ako njega nije zvala,znaci nije poslednja nedelja:zurka: i valjda mogu josh nedelju dana da se provuchem...nadam se da nece primetiti,tj. zapamtiti me :zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back