Trenutna dešavanja... opet

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa lajt
napujdaj ih nekom užarenom motkom z:)

kucno vaspitanje mi ne dozvoljava...al mal nisam jednog takvog danas isterala...pa jos on dosao kod mene na posao da me uci mom poslu...a s obzirom da sam zivcana danas objasnim mu ne tako lepo da nema sta on mene da uci ako mu ne odgovara nesto izvolte kod drugog..mislis da on odreagovao na to...jok nastavio svoju pricu

kucno vaspitanje mi ne dozvoljava...al mal nisam jednog takvog danas isterala...pa jos on dosao kod mene na posao da me uci mom poslu...a s obzirom da sam zivcana danas objasnim mu ne tako lepo da nema sta on mene da uci ako mu ne odgovara nesto izvolte kod drugog..mislis da on odreagovao na to...jok nastavio svoju pricu

kako stojis sa demagogijom?
i to je mocno oruzje
demagogija ain't shit

kako stojis sa demagogijom?
i to je mocno oruzje
demagogija ain't shit

kad me razbijaju bolovi nikako...
stojim tek toliko da ne oteram nekog bukvalno u tri lepe lol

hebote bila mi jednom jedna baba za koju sam posle minut ukapirala da ona jedino sto hoce od tebe jeste da samo potvrdis ono sto je ona rekla ili vidis da misli...sve sto sam pokusala suprotno, odnosno realno je bilo kriticno...i ondak sam lepo udarila jeste tako je..al tad sam imala zivaca z:)

ne znam shta je civuti
al znam za Milku iz Džibutija

i ok su nerazumni
razum bez njih ne bi imao smisla
il kako se to kaže
da bi cinjenica imala saznajnu vrednost mora da sadrzi i merljivo i nemerljivo i korisno i nekorisno z:)

al to ne znaci da je zabranjeno napujdavanjeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back