PETAR PAN
Iskusan
- Poruka
- 5.195
E, ja ne kapiram da i dalje ima riba koje su prijateljski nastrojene, smeskaju se i sale sa ociglednim retardima na ovom forumu...![]()
ma nemoj da obracas paznju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ja ne kapiram da i dalje ima riba koje su prijateljski nastrojene, smeskaju se i sale sa ociglednim retardima na ovom forumu...![]()
Pozdrav svima...

pozdrav mini me, tebi tek sutra radni dan![]()
Eeee,zavidite mi,razumem vas u potpunosti.Mada moram da radim nesto za faks E, ja ne kapiram da i dalje ima riba koje su prijateljski nastrojene, smeskaju se i sale sa ociglednim retardima na ovom forumu...![]()
))))))))))))Pa da.Uzela slobodan dan.Kao bolesna sam...Eeee,zavidite mi,razumem vas u potpunosti.Mada moram da radim nesto za faks
Zato sam i ostala kuci.

Vidim da ucis![]()
Ucim kako ne...radim...za kompom...edukativne neke stvari...
( pssst !!! )
)))))

haha...admin mi je dao reputaciju.....do yaya....sada sam faca)))))

To ti dodje kao da imas neki imunitet...
haha...admin mi je dao reputaciju.....do yaya....sada sam faca)))))
i meni je.....jel to znaci da ima ozbiljne namere.....
????Ima i nastavak Dee,azurirala sam poruku,vrati se i pogledaj.A poslah ti i poencic umesto zakasnelog rodjendanskog poklona![]()

Ucim kako ne...radim...za kompom...edukativne neke stvari...
![]()
Grejem Dager,grejem...( pssst !!! )
Ma pripremam se psihicki,treba mi dosta vremena za to...zima je pa dok mi se zagreju mozdane celije, treba vremena...i tako.