Trenutna desavanja - novi pocetak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Doggy....bilo moje dete u Subaji na ekskurziji i upoznaju tamo neke male pankere i odu kod jednog od njih kuchi, njegova mama pravila palachinke...
i..
kad su stigli tamo, vidi ona na fotografiji koja visi na zidu mene, svog oca i sebe kad je bila beba...:eek:
Ispostavi se da joj je to rodjak po ochevoj strani za kog nikad nije chula....:eek:
Sad se druzze.

• Podržavam
Reactions: Cru
E Doggy....bilo moje dete u Subaji na ekskurziji i upoznaju tamo neke male pankere i odu kod jednog od njih kuchi, njegova mama pravila palachinke...
i..
kad su stigli tamo, vidi ona na fotografiji koja visi na zidu mene, svog oca i sebe kad je bila beba...:eek:
Ispostavi se da joj je to rodjak po ochevoj strani za kog nikad nije chula....:eek:
Sad se druzze.

U ybt koji trip :eek:

i..
Sad se druzze.

al bas u jeeeee...:eek:..bas visi na zidu fotka?
spuki prica ali ima srecan kraj...
zamisli da si na fotki bila gola na nudistickoj plazi :lol:...trauma ***...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back