Trenutna desavanja - novi pocetak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Треба да осмислим производ и рекламну кампању за исти у крос-кантри окружењу...
Значи, кампања за домаће и тржиште неке друге земље...
Сад, сама кампања није проблем, то је готово шаблонска ствар...
Али је производ зло... Одбацио сам већ више од 40 идеја...

hm... samo se premišljaš. svaki proizvod je dobar i može se reklamirati. ako se baviš tim poslom, ne možeš da biraš proizvod, već smišljaš reklamu za proizvod koji moraš da reklamiraš. dakle, proizvod nije problem, samo ga izaberi... ili može i neko da ti ga odredi. obično u tom poslu i ne možeš da biraš za šta praviš reklamnu kampanju : )
eto, imaš sreće što si naišao na mene : )

Ćuti, bolje i to nego da izmisliš firmu, uradiš prezentaciju, business plan, i tek na kraju je nazoveš Geo-papuča.

Ово је пројектни задатак из једног предмета на факсу (не мом) и никаква ограничења нису дата...
Да је одређен производ и буџет, или било шта од то двоје, било би много лакше...
Није тако лако наћи производ који би имао успеха у иностранству...

hm... samo se premišljaš. svaki proizvod je dobar i može se reklamirati. ako se baviš tim poslom, ne možeš da biraš proizvod, već smišljaš reklamu za proizvod koji moraš da reklamiraš. dakle, proizvod nije problem, samo ga izaberi... ili može i neko da ti ga odredi. obično u tom poslu i ne možeš da biraš za šta praviš reklamnu kampanju : )
eto, imaš sreće što si naišao na mene : )
Aj sad i meni predloži bolje ime za geodetsku firmu, kad si se već raspiso..... :)

Ćuti, bolje i to nego da izmisliš firmu, uradiš prezentaciju, business plan, i tek na kraju je nazoveš Geo-papuča.

Веруј ми и то би ми лакше пало...
Ово је тако неодређено и магловито...
Јбг, мораћу да замислим да сам Мишко...
И да имам пара за све што замислим...
Па да и тебе изведем на вечеру... :)

Ово је пројектни задатак из једног предмета на факсу (не мом) и никаква ограничења нису дата...
Да је одређен производ и буџет, или било шта од то двоје, било би много лакше...
Није тако лако наћи производ који би имао успеха у иностранству...

pa nije definisano ni da mora da bude uspešan proizvod. pravi majstori reklame od običnog ''smeća'' prave reklamne kampanje i uspevaju da prodaju i takve proizvode.
veruj mi, dijanek
imao sam svoju reklamnu agenciju
tako da
znam o čemu govorim : )

pa nije definisano ni da mora da bude uspešan proizvod. pravi majstori reklame od običnog ''smeća'' prave reklamne kampanje i uspevaju da prodaju i takve proizvode.
veruj mi, dijanek
imao sam svoju reklamnu agenciju
tako da
znam o čemu govorim : )
Pa u stvari, dobro veli Arti... baš je i fora da smisliš neki retardiran proizvod koji ni u Srbiji ne bi našao kupca, i da ih onda razbiješ reklamnom kampanjom..... kao ono čoko smoki hepi end i kupatilo moje milo, samo uspešno :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back