Trenutak veci od zivota ^^

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Ja to zovem - trenutak veci od zivota..
a moze i - Bigger than life .... Groesser als Leben, itd... :)

To je trenutak kada vam je bilo tako lepo, i nestvarno,
kada je jedna osoba svojim recima ili postupkom , prouzrokovala bujicu emocija u vama....

i dali bi .... mozda ne zivot ;) , ali puno toga da mozete da vratite taj momenat, i prozivite ga jos jednom,
bas na isti nacin kao sto se i dogodio !! :)

Nekad je taj momenat svega 3-4 sekunde, par minuta ili sati .... ili mozda cela jedna noc ^^

Osoba moze da bude decko/devojka, prijatelj,roditelj, dete, profesor, mozda i sef :lol:

Da cujemo - koji je vas trenutak - "veci od zivota" ? :)

kada je jedna osoba svojim recima ili postupkom , prouzrokovala bujicu emocija u vama....

i dali bi .... mozda ne zivot ;) , ali puno toga da mozete da vratite taj momenat, i prozivite ga jos jednom,

Nekad je taj momenat svega 3-4 sekunde, par minuta ili sati .... ili mozda cela jedna noc ^^

Osoba moze da bude decko/devojka, prijatelj,roditelj, dete, profesor, mozda i sef :lol:

Boze dete sta ti je :confused:
sa roditeljom :eek:
sa detetom :eek:
sa profeserem :eek:

Ni jedan od tih. Ne shvatam tu senzaciju vecom od zivota. u stvari kada god sam imao tu senzaciju nista od sexa...Tako da se tih senzacija i ne secam rado...bile su onako sto bi Anglosaksocni rekli lejm a Germani rekli shajze.

Slicno je i samnom.Kad god sam imao taj neki trenutak ushicenja ili period preterane srece,obavezno je posle toga sledilo veliko razocarenje.
Zato sam naucio da budem potpuno ravnodusan po pitanju m/z odnosa.U smislu da se nikada ne nadam necemu.

Slicno je i samnom.Kad god sam imao taj neki trenutak ushicenja ili period preterane srece,obavezno je posle toga sledilo veliko razocarenje.
Zato sam naucio da budem potpuno ravnodusan po pitanju m/z odnosa.U smislu da se nikada ne nadam necemu.

Pa da to... E ali u sustini zene su nas naucile dobru lekciju tu. Bilo je malo teze nauciti ali je na kraju ishod dobar. Lekcija je, ne pali se.. ne primaj se... sve je to glupost.. Hvala na toj lekciji. Danas bih mozda bio neki mutavi mladi otac i placao racune nekoj lezilebovicki u zabludi da je sve to ljubav.

To je ljepota i moć života kao takvog a ne neki trenutak veći od samog života .

Haha.... Pa mogla bi da zamislim da jedan muskarac ima ovakav momenat,

kada mu njegova dugogodisnja ljubav i opsesija, zena koju zeli iznad svih :lol:

rekla da bi mu konacno dala :hahaha:

- - - - - - - - - -

i to se desava ponekad ... ^^

Pa nije bas, malo preuvelicavas. Naravno da je bilo devojaka u koje sam bio zaljubljen a nisam dobio pikane od njih jer sam valjda bio finjak a ne neki frajer. Ali nije da su mi ostavile neke traume i da bih sada balavaio ako bi se pojavile. Na protiv, prejases dovoljno kilometara da kada se kasnije setis na koga i na koje nacine si se sve palio da ti je malo muka...:) No to i jeste ljubav. Slepost.

Pa nije bas, malo preuvelicavas. Naravno da je bilo devojaka u koje sam bio zaljubljen a nisam dobio pikane od njih jer sam valjda bio finjak a ne neki frajer. Ali nije da su mi ostavile neke traume i da bih sada balavaio ako bi se pojavile. Na protiv, prejases dovoljno kilometara da kada se kasnije setis na koga i na koje nacine si se sve palio da ti je malo muka...:) No to i jeste ljubav. Slepost.

Sirom zatvorenih ochiju :aha:

Ako ne razumes temu - ne moras ni da odgovaras na nju :bye:

Nije ni predvidjeno da je svi razumeju ~~~~

Ok,ovo je LjiS... ali ovakvi momenti mogu da se dogode svuda gde ima puno emocija...
i m-z odnosi ,
i ostali navedeni....ili mozda jos neki :roll:

Razumem,al se zezam, jer ovaj pdf iako pise Ljubav i keks,misli se samo na keks.
Zbog toga mi komentar ovakav.Pa nzm,taj trenutak se dozivi u nekim srednjim godinama,jos smo mladi za taj trenutak.
P.S. Nisi zelene boje vise :confused:

Najsretjnija sam bila dok sam sedela u krushki :) nisam znala shta je zhivot bila sam unbeschwert und glücklich . na krushku sam se pela sve do 17 godine :) dakle moj izvor sretje je krushka

Pa da to... E ali u sustini zene su nas naucile dobru lekciju tu. Bilo je malo teze nauciti ali je na kraju ishod dobar. Lekcija je, ne pali se.. ne primaj se... sve je to glupost.. Hvala na toj lekciji. Danas bih mozda bio neki mutavi mladi otac i placao racune nekoj lezilebovicki u zabludi da je sve to ljubav.

Prava definicija!
Koliko sam samo puta bio friendzoned jer nisam hteo da glumim ono sto njima odgovara.Zato kod mene ti momenti ekstaze i ocekivanja ne postoje.

"Das", pinkice "Das Leben"

ima mnogo trenutaka bih vratio

E cek, ovo moramo da raspravimo.... Leben nema nista s tim..

Moment groesser als Leben.... , ili ? :think:

gross- groesser- groessest

Tajanstven kao i uvek.... podeli barem jedan od tih sa nama :aha:

- - - - - - - - - -

Trenutak kada sam te virtuelno poljubio :flert: ^^

Ajde neki iz real life...

Znam da ih imas ^^ ... ili si ih imao :flert:

Desio mi se jedan poljubac koji ne mogu zaboraviti i koji se nikada nije ponovio. Nije bio neki intiman trenutak nego javno mesto, guzva, buka,... A bukvalno mi se duh odvojio od tela. Znam da je i On osetio isto. Trajalo je kratko i oboje smo se prenuli, kao da nas je "uplasio" taj osecaj.

Desilo mi se jednom . Mojoj sestri u goste dosla prijateljica sa svojom sestrom . Tada sam imao 25 godina i do tada nisam
zavolio nijednu mada sam imao do tada djevojaka . Cak sam mislio da nisam u stanju ni jednu da zavolim . Da li me amorova
strela zveknula u prvoj ili drugoj minuti nisam bas siguran ali narednih dana nisam hodao nego lebdio metar iznad zemlje .
Kasnije mi je ta prijateljicina sestra bila vjerenica . Nije sretno zavrsilo ali bih dao sve da mi se jos jednom ponovi . Naredne veze
nisu bile ni blizu tome mada sam prevrnuo i nebo i zemlju da srenem neku slicnu !

:heart:
Dozivela sam to nekoliko puta sa nekoliko mojih bivsih, zimedju ostalog i ovaj iz Izraela ;). Ipak, postoji nesto vrlo neobicno. Sada cu ti ispricati. Jednom sam cula pesmu kada sam bila tinejdjerka "Grejtist dej of maj lajf". To peva neka crnkinja i sizi po nekim planinama, a posto je debela, onda je nabaceno mnogo luskuznih elemenata. I tako ona tamo zapomaze onako sa onim djez soul glasom. Ipak, ja sam tada razmislila: Koji je to najbolji dan mog zivota? Tada sam shvatila da ako dodjem do tog najboljeg dana zivota, dalje ne vredi da zivim i shvatila sam da je svaki dan mog zivota najlepsi. Tako je isto i sa tim momentom u zivotu. Svaki momenat je prelep.:heart:

naci na prvo vidjanje 5-6 x za noc i guuutanjeeeeee ijaoooo mogu mrem:heart:

Desio mi se jedan poljubac koji ne mogu zaboraviti i koji se nikada nije ponovio. Nije bio neki intiman trenutak nego javno mesto, guzva, buka,... A bukvalno mi se duh odvojio od tela. Znam da je i On osetio isto. Trajalo je kratko i oboje smo se prenuli, kao da nas je "uplasio" taj osecaj.

Divan osećaj, divno dočarano.
Volim ljude koji umeju da prenesu tako da i onaj ko ih čita gotovo oseti na tren.:heart:

1.Jedan telefonski razgovor tokom kojeg sam za par minuta osetila neverovatnu sreću i najdublju tugu.
Dečija razdraganost i dečiji plač.

Svako jutro prolazim pored te tačke, pored te zgrade, tih stepenica i tog drveta, gde me je tad jedan začudjeni mili dekica gledao svojim toplim očima. Bez vazduha u grudima i bez smelosti da trepnem, ali glas je bio izdajnik surovi.

2.Susret sa nekim ko je trebalo da bude On.Ironija života, kad sam konačno bila hrabra kao što nikad sanjala nisam da ću biti jer je čežnja bila jača od svih strahova.

Poslednja izmena:

Back