Trenutak istine

a šta je tu bolest i slično

mislim sve su to realne, moguće neke čak i sasvim česte stvari

svako je tu došao svojom voljom iz ovih ili onih razloga

sad kakav lični odnos neko ima pre takvom načinu prezentovanja, rešavanja stvari, trke za slovom isl. to je druga stvar

ono nije da imam neko specijalno mišljenje i filiju al ne nekad pogledam i pomislim, ono kao lako je živeti u iluziji i kvazi perfekciji i *****ti ti ljudi si ipak nešto uradili kako god to bilo... misim ima i patetike itd al ono...

jedino je šit što na tako tipičnim pitanjima padaju mism ne mogu da verujem da ne provale...

Pa nije ni čudo da padaju kako ti reče na tipičnim pitanjima. U ovakvoj jednoj emisiji gostuju samo ili budale ili manijaci bilo koje vrste, a njima leka nema, mislim, nema leka za glupost i mentalne bolesti TE vrste.

Sinoc je na tv pink,bez najave kako to oni obicno rade,emitovana prva emisija sa novom voditeljkom-Ninim Radulovic Lecic.Naravno da je Tanju Vojtehovski tesko zameniti,ali Nina je po meni potpuni promasaj!Devojka se jednostavno ne snalazi u ovom formatu.Sta vi mislite?

ja nemam pink 4 godine vec. i veruj mi zivot mi je bolji mnooooogo.

Ne gledam ga ni ja, ali moras znati o ovim emisijama kada se one komentarisu po novinama, u prevozu, na poslu...narod je nacisto odlepio za indijskim i turskim serijama, raznim rijalitima...cekala sam jednom na salteru da posaljem telegram, radnica je pricala na telefon i prepricavala nekome kompletne zadnje epizode neke serije.

Ne gledam ga ni ja, ali moras znati o ovim emisijama kada se one komentarisu po novinama, u prevozu, na poslu...narod je nacisto odlepio za indijskim i turskim serijama, raznim rijalitima...cekala sam jednom na salteru da posaljem telegram, radnica je pricala na telefon i prepricavala nekome kompletne zadnje epizode neke serije.

pa neće sigurno da prepričava kako joj je bilo u pozorištu i u kafanu
oba provoda su po 1-2 hiljade u proseku
a indijci đaba

hahahah znas koliko mi je drago sto nisam deo toga ! i svima zelim da se opamete i ne sipaju vise taj sut u glavu

pa neće sigurno da prepričava kako joj je bilo u pozorištu i u kafanu
oba provoda su po 1-2 hiljade u proseku
a indijci đaba

Nije sve u parama.
Ljudi daju novac ze svakakve gluposti a pozorista i koncertne dvorane jednostavno nisu nama u krvi. Mi da to volimo nasli bi para i za to i nikada Pink kod nas ne bi zaziveo.
Jer ako se mogu naci pare za koncert Seke Aleksic mogu i za neku pozorisnu predstavu.
Imas ti sad programa mali milion, danas skoro svi sa imaju kablovsku pa nikome ne pada na pamet da gleda neku emisiju u kojoj moze nesto pametno videti i cuti bez obzira na to sto je dzaba.
Evo ti Rusi, pricao mi je otac...u najvecoj njihovoj krizi oni su stajali u redu za hleb i citali knjige...racije su bile najuspesnije u pozoristima jer su krcata svakim danom...

Ja odgledala emisiju bas da vidim Ninu i mogu reci da je katastrofa...
Jednostavno, imam osecaj kao da ne slusa takmicara, ne zna da postavi podpitanje i slicno, a podrsku, koju takmicar povede sa sobom, potpuno iskulira!

Back