- Poruka
- 18.738
zavrsio je koncert: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noch.

Na to kako ću uskoro svojim eksluzivnim automobilom da odem na jedno ekskluzivno mesto i upoznam neke ekskluzivne ljude sa kojima ću u ekskluzivnoj atmosferi da zaključim jedan ekskluzivan posao i zaradim ekskluzivnu sumu novca kojom ću svoj ekskluzivni život učiniti još ekskluzivnijim....a onda će ovakav eksluzivan text o meni da izađe u jednom od ekskluzivnih ženskih časopisa u kojima eksluzivni likovi slični meni opisuju svoje ekskluzivne živote, sa textovima u ovakvom stilu.
Na to kako ću uskoro svojim eksluzivnim automobilom da odem na jedno ekskluzivno mesto i upoznam neke ekskluzivne ljude sa kojima ću u ekskluzivnoj atmosferi da zaključim jedan ekskluzivan posao i zaradim ekskluzivnu sumu novca kojom ću svoj ekskluzivni život učiniti još ekskluzivnijim....a onda će ovakav eksluzivan text o meni da izađe u jednom od ekskluzivnih ženskih časopisa u kojima eksluzivni likovi slični meni opisuju svoje ekskluzivne živote, sa textovima u ovakvom stilu.
wow!!! ekskluzivno!![]()
e lave, lave..Na to kako ću uskoro svojim eksluzivnim automobilom da odem na jedno ekskluzivno mesto i upoznam neke ekskluzivne ljude sa kojima ću u ekskluzivnoj atmosferi da zaključim jedan ekskluzivan posao i zaradim ekskluzivnu sumu novca kojom ću svoj ekskluzivni život učiniti još ekskluzivnijim....a onda će ovakav eksluzivan text o meni da izađe u jednom od ekskluzivnih ženskih časopisa u kojima eksluzivni likovi slični meni opisuju svoje ekskluzivne živote, sa textovima u ovakvom stilu.

na to kako nisam zapalila cigaru jednu godinu,2 meseca i 13 dana i neverovatnu zelju imam za istom poslednjih dana![]()

........na novi rezim koji cu sebi da uvedem!
Sta bi mi falilo da odem na spavanjac prije ponoci, a ustanem, recimo, u sedam sati!
I zivim zdravo, a ne ovako!
........joj, bole me misici.......upalili su se, uffffffff....
........hm, da, i ovaj zadatak, koji stoji nerijesen na stolu.......
........a malo mi se i ljubi i cucori sa deckom.....
na to kako nisam zapalila cigaru jednu godinu,2 meseca i 13 dana i neverovatnu zelju imam za istom poslednjih dana![]()