Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.605
ti ce mi kazesh kakav mi je dan bio...mojne te sad stavim na onu temu shto je pich... iskopao i izbrishem s liste heheehehee...
osecam da si spavala ceo dan ahhaahaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ce mi kazesh kakav mi je dan bio...mojne te sad stavim na onu temu shto je pich... iskopao i izbrishem s liste heheehehee...
osecam da si spavala ceo dan ahhaahaosecam da si spavala ceo dan ahhaaha

Umorila sam se. Non-stop mi se neshto deshava i nekud idem. Ochu mir i dosadu i da spavam ko choek. Razmishljam da li da uopshte skidam shminku.
![]()
Yebo sitne sate, nochne izlaske, razvaljene brave, zadimljene prostorije, guzzve, velikane bluza, svadje, vishenje s greda, kashnjenje, mushke princeze, benzin, tajming, mobilne telefone, shminku, koka-kolu, pivo, slamchice ako nisu roze, glasnu muziku, zeku, 40 minuta, parking-mesta, izduvane gume, Rokija, kukuruzno brashno, sijalice, uloshke za cipele, zaboravljene viceve, rachune za vodu, piletinu na podu, disk-svet, kompjuterske igrice koje ne rade, rock-standarde i dijete.![]()
Pozzelite mi dosadu i da spavam do chetvrtka za sve pare...

Ne brisu postove gde debil pominje nekom kevu a brisu o dijetama![]()