TrenuRno mislim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ma, shta se folirash, zlari veku mai, samo fali neka dobra.....:rolleyes:

ne rolaj ajs....fali , ali se snadje covek i sa tojlet papirom....
ufoabducted.gif

hahahahahaaaa... uh... kakve izjave na zoru... haha...
maslachak, moja cera je imala 3 meseca kad sam je (poshto nije bilo iz berlina letova) sela u kombi i doshla s njom za bg pa tek onda avionom do tivta, a zatim za budvu... ne znam kad imash termin al na moru ti je lepo i u oktobru...;)
ma ochajna sam shto sebi ne mogu da organizujem letovanje.
ali stvarno...
evo chak me sad muzz nagovara da u junu dodjemo u budvu.
kazze...
nije bash guzzva, ali ima dovoljno ljudi da se ne smorimo najgore.
uz to, ima finih plazza relativno blizu....

shta ti kazzesh? a?
onako, prijateljski savet mi treba....

(nisam ja za oktobarske zezancije)

ja sam jednom bila u budvi u aprilu, i to je da ne poverujes kakav grad kad nema guzve. u bg kaputi, a tamo vreme fantazija. oktobar je isto odlican, ali mogu da krenu one kise koje ne prestaju danima. e to vec nije zabavno. i takoooo, mislim na moreeeee.....

ma ochajna sam shto sebi ne mogu da organizujem letovanje.
ali stvarno...
evo chak me sad muzz nagovara da u junu dodjemo u budvu.
kazze...
nije bash guzzva, ali ima dovoljno ljudi da se ne smorimo najgore.
uz to, ima finih plazza relativno blizu....

shta ti kazzesh? a?
onako, prijateljski savet mi treba....

(nisam ja za oktobarske zezancije)

ne kapiram zashto ne mozesh? u svakom sluchaju su ti jun i septembar bolji od jula i avgusta kada su nevidjene guzve... i to pochetak juna, mada, kakvo je trenutno vreme mozda vec i kraj maja... i slobodno pitaj sve shto te zanima preko pp gde mogu da ti ostavim i msn...

ja sam jednom bila u budvi u aprilu, i to je da ne poverujes kakav grad kad nema guzve. u bg kaputi, a tamo vreme fantazija. oktobar je isto odlican, ali mogu da krenu one kise koje ne prestaju danima. e to vec nije zabavno. i takoooo, mislim na moreeeee.....

U pravu si, Budva je najlepsa van sezone...
A meni ne smeta ni kad kisa pada, volim kisu...

maslacak idi obavezno u junu u budvu,zapravo budva je jedino tada lepa,ja sam pre dve godine bia u maju i jos uvek mi je to ostalo jedno od najlepsih "letovanja"...budva je tada stvarno lepa,ma samo more je lepo i nema guzve a opet ima ljudi...imas utisak da je celo more tvoje...idi,idi,pa nam pricaj posle kako je bilo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back