- Poruka
- 707
na brijanje :mad:
odo'
odo'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nisi jeo pizzu?priznaj
priznajem, ali sada je pecem, pa....ondaK....shit & pizza8-)
ovaj...ja kad bih rekao kako sam docekao novu,tj. gde sam bio tacno u 00:00 ne biste mi verovali,tako da ono...cutacu :rolleyes:Novu sam sacekala u gacama
ovaj...ja kad bih rekao kako sam docekao novu,tj. gde sam bio tacno u 00:00 ne biste mi verovali,tako da ono...cutacu :rolleyes:
da si probao rumunsku Karpatiu iz 93. ni pakao ti nece tesko pasti.....Zapalicu ''Super Filter'' (nasao sam paklicu kod babe....neprevazidjena KRDzA od pre 15-ak god.).......ko zna jasno mu je..SpEkTaKuLaRnO & AuToGeNoCiDnO
P.S. Nasao sam jos pre metar dana ali sam sacuvao za NG![]()
Ala sam se naspavala .. jedva sam i do ponoci izdrzala .. a onda sam zaspala i evo do 9 sati jutros ..
Novu sam sacekala u gacama, prateci bingo na tv-u .. i motajuci se oko kuhinje, jer mi je danas udarni dan po pitanju gostiju .. u ponoc sam sa detetom bacala petarde, vatromet i dinamit kroz prozor, a dah se ledio .. pa sam se pitala kako oni ljudi na javnom doceku izdrzavaju satima .. elem .. bila sam blizu u bingu sa 11 pogodaka .. tako da mi je za malo izmakla nagrada od 10ak hiljada dinara .. ali nema veze, i tako igram iz zezanja, a jos vise pogodaka ocekujem ovih dana![]()