TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e...znaci skinuo sam Vratice se rode,5 epizoda,mnogo je dobra serija,nikako nisam do sada uspeo da pogledam,ali kako je dobra prva,kad Zika u kolima daje pola kila onom dilerchicu,i kad treba da krene..kao.."..koji ti je kuurac,smanji malo,vidi na sta licis...smanji to malo,smanji malo.." hahahaaaa ali ona klasicna dilerska spika,kao brate..brinem se za tebe..aahahaa yessssssssss 8)

dobro sam, care....resila onaj problem, ali ima jos repova koji se vuku....ipak je ovo Srbija i ne mozes sve prekrojiti brzo i onako kako tebi odgovara...sada bih najradije otputovala negde daleko, ali je to neizvodljivo....:)
samo kada bih mogla malo vise da spavam, sve bi bilo ok....:wink:

Hvala bogu za jake ljude... sretno.
Svi stalno bijemo bitke na svim frontovima... tu i tamo neko i izadje kao pobednik.
Ajde masemo zastavom, nema da se barjak spusti.

``...Whatever direction we go
rest assured the one thing we know
things just didn't really go our way

It's not like all is lost or that the world is ending
we've just fallen from divine

The last train is leaving
there's nothing more than I can say
I didn't mean to bring you down
I guess i'll see you around...``

e...znaci skinuo sam Vratice se rode,5 epizoda,mnogo je dobra serija,nikako nisam do sada uspeo da pogledam,ali kako je dobra prva,kad Zika u kolima daje pola kila onom dilerchicu,i kad treba da krene..kao.."..koji ti je kuurac,smanji malo,vidi na sta licis...smanji to malo,smanji malo.." hahahaaaa ali ona klasicna dilerska spika,kao brate..brinem se za tebe..aahahaa yessssssssss 8)
jeste to je super scena
i isto kada on izlazi is kola,ovaj mu kaze daj sakri to negde,a on pod misku i pravac taksi :lol:

Kako sam stupid.
d045.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back