TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na LOTO,ako dobijem sedmicu veceras zenim se!!! :P

2003279730713269113_rs.jpg
2003632440197750784_rs.jpg

jedna trojka :lol:
ali nema veze...idemo dalje :)
uff kako je hladno,sad sam ispratio devojku i zaledio sam se..brrrrrr

ja ponekad..kad se setim,ali ovo je barem konkretno,mislim ..ako dobijes..dobio si,a ne one kladionice bedne,to ne razumem,igraju nesto sitno i jednom u 6 meseci dobiju takodje nesto sitno,sto ne pokriva ni 5 % od ulozenog do tada,ali su oni tad srecnim,kao brate dobio sam...sta si bre dobio..cume? :neutral:

idem danas na slavu kod drugara,a na slavama i sl. desavanjima se uvek napijem,jer ne jedem,a i jedino tada pijem (pivo :) ) ,nekako mi je smor to da jedem i otkud znam..mislim nisam zbog toga dosao,nisam dosao ni da pijem,ali nekako ide uz pricu,druzenje i to...e zbog toga idem,da vidim neke ljude koje nisam dugo video i da se zezam sa njima,a oni sto dodju,pa kao..'oce sve redno,one sarme i ona sranja :? dobro ovo je posna slava pa nece biti tih "djakonija" ali svejedno trazice oni i ovde "redno" i onda jedu sat vremena i ni sa kim ne pricaju,znaci nisu dosli da se druze (pricaju) nego da jedu,pa nek jedu...ja necu,a i ne mogu ni da hocu,jer kad pijem ne jedem :)

e..a kad dodju leti,pa pokradu ili pokupe po robnim kucama one testere od pomada i mirisa,ono...tone testera,legne im jebeni auto od toga,mislim...tamo izloze da uzmes tester i probas,ali ne..."oni" dodju i uzmu SVE,kakav blam,kako nas blamiraju jebene seljachine,ali to i nisu Srbi,to su bre jebeni gastosi.."nacija" za sebe,i onda te testere dele rodbini,polupismenom polusvetu koji misli da su oni to kupili :?

oni donose one od 1ml u kesicama,i ne dobiju kad kupe,jer donesu npr. 500 od jedne vrste :?
bas se secam kad su tu u kraju digli kola nekom gastosu..bilo je minimum 500 testera Givenchy - Insense,isto toliko Ponds i Nivea Visage krema,znaci oko 1.500 kom. :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back