TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na to zasto ljudi moraju da stavljaju velika slova u naslov svoje teme? privlace paznju? nebitno... trenutno mislim na to kako malo razloga imam da se nasmejem... a opet se smejem... jel to prkos? ili glupost? ili ludost? pitam ja sebe sad... i nema odgovora... jedino me zove da odem tamo... i da se naslonim na sank... i zviznem jednu... i... k'o sto sam Maslacku napisao pre neki dan... i... da me boli uvo za sve... sto nije kako treba...

Nemam pojma, al zahvatilo je ceo forum ne samo LJ&S.

bug.gif

Nedostaje mi Banshi:(
Da mi kaze:"kenjash,seresh,roll,smarash,zzzz,......,jebi se,da da da,nemash pojma,zovi Vojislava..."itd.
:(
kenjas vojislave 8-)
Pa nije valjda otisla sa foruma, zbog one gluposti? :-?
jeste divlja,osetila sam preveliki naboj negativne energije sinoc a da budem iskrena,ne cvetaju mi trenutno ruze ni u rl.ovde dolazim da se smejem,razmenjujem misljenja i druzim sa raznim ljudima a svadja mi je preko glave.a koji god pdf da otvorim - upravo na to nailazim.

uz to me boli jebena leva hemisfera mozga dve nedelje,vec danima imam nocne more i brdo stvari koje me muce.

a ne bih bas na vas ni krive ni duzne da prenosim svoje negativne vibracije,a ni da ih primam.
zato mislim da je bolje da me nema koji dan i da energiju usmerim u nesto konstruktivno nego da ovde mracim ili da me mrace.

i evo vam jedna pesma sa malo egzotike u ovo odvratno kisno vreme :)

citamo se neki dan :)

Banshee:
kenjas vojislave 8-)

jeste divlja,osetila sam preveliki naboj negativne energije sinoc a da budem iskrena,ne cvetaju mi trenutno ruze ni u rl.ovde dolazim da se smejem,razmenjujem misljenja i druzim sa raznim ljudima a svadja mi je preko glave.a koji god pdf da otvorim - upravo na to nailazim.

uz to me boli jebena leva hemisfera mozga dve nedelje,vec danima imam nocne more i brdo stvari koje me muce.

Zrela si za chamugana :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back