Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Treba da stavljam kupus u burence .. vec je krajnje vreme, inache mi nece biti kiseo za novogodishnju sarmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da stavljam kupus u burence .. vec je krajnje vreme, inache mi nece biti kiseo za novogodishnju sarmu.
de me podseti
il je dobro da jesi. .
Mmm...sad mislim na zimu i podvarak.
Ako mislish da jedesh sarmu onda je krajnje vremeDanas sredi bure, sutra stavi kupus ..
Ima da se kupi kiseo kupus, ali domaci je za klasu bolji, a i nema konzervanse.
Hehe, ocu i ja da steknem naviku da stavljam kupus.
a što se tiče kupovnog, malo je mekan. . .
ne sviđa mi se, prorodno je prirodno...
znam tipa koji proizvodi i izvozi...
samo sedam dana u ogromnim i odvratnim bazenima stoje te glavice u boga pitaj čemu...
i onda pakuju...
meni je bio najbolji onaj kod perpera ako jos postoji.Jel' zna neko, koji je bolji kineski restoran, onaj u Ruzveltovoj ili onaj na Dedinju kod Pinka? :-)
zelim da udarim nekome samarcinu
onako da pukne i da ostane crveni trag
cisto onako bez povoda
ili da puknem nekoga po dupetu
ili da ustinem onako od nazad kad najmanje ocekuje![]()
evo bejbe sacu samo se namestituci me bejbetuci me
a em jor slejv
![]()
mene su kao malog stalno stipkali za guzu....ostale mi traume iz djetinjstva...![]()
ohi zvali su me guzi![]()
Nisam bila ni u jednom, al imaš i onaj Makao ili tako nekako kod Taša na uglu sa 27.marta.Jel' zna neko, koji je bolji kineski restoran, onaj u Ruzveltovoj ili onaj na Dedinju kod Pinka? :-)
sta te briga bar ce deliti besplatne kodome
tako uvek dele u centru beograda
el neko uzeo ovde godine![]()
pa jeste zvucima ok je to ali ovo mi mirishe na zajebanciju...nije u fazonu zastite od side...nego da dobijes sidu![]()