TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kostunica.thumbnail_0.jpg

ii kako ja sad da zaspim?

Mene nervira kad dodjem na aerobik , a oni vec uveliko uvezbani , i pricaju neke shifre i ocekuju da se ja uhodam u to za dva treninga...
Mnogo mi je bolje legao aikido , vec prvi trening mi je bio naj...medjutim bilo je loshih strana , sto sam ubrzo nabacila misicnu masu , mada nije to toliko razlog sto vishe ne idem , koliko sto zbog faxa ne mogu ozbiljno da se posvetim toj filozofiji...(nemam energije za to)....
I zelim da odem negde na RASTERECENJE , a ne kog nekog trenera komplekshasha,koji govori u shiframa...kao na tim ''aerobnim'' treninzima.

Trenutno razmishljam svashta neshto...o metafizichkoj strani zaljubljenosti...raznim psiho-bla bla tumachenjima,tipovima osoba,o tome kako ne znam da li to samo zivot iznova pokushava neshto da ti kaze ili to sam konstruishesh...i tako...vrtim se u krug.

Pa mora da postoje grupe- pocetna, srednja i napredna, inace je to sve shio mi ga Djura....Kapiras?

Mislim da je moj najveci problem i prepreka u tim sportovima moja individualnost , ne znam , trcanje , bajs , plivanje mi je nabolje , i jedini sport koji se radio u grupi a da mi je odgovarao bio je gorepomenuti aikido...
Sad , probacu josh i yogu , a cula sam da je Tae Bo , malo sporiji , da je nesto kao Thai Chi , (to sam probala na ninjutcu , super je) i da je odlican za praznjenje nepetosti...
Ako je isto .... drugo pakovanje , kao aerobik kako zakljucujem , onda mi ne odgovara , bas.

sad sam zvao ove iz gigatrona,iz servisa,.jbt stoji mi dvd rezac kod njih vise od metar i po dana,ali posto je u garanciji (koja istice za 20-tak dana,a 2 god traje :mrgreen:) i proslo je vise od 45 dana od kako je kod njih,dobijam novi 8)
ako ne budu imali bas asus,dace mi pioneer 8)

meni je cool sto je dosao taj cuveni moderator d1
sjajno je sto brise chat postove
iako meni nece preostati ni jedan :)
ali bar nece biti situacija gde te neko optuzuje za nesto, a sam je daleko od pruzanja primera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back