TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim na to kako je bolje da izađeš sa nekim ko ti je drug, nego sa tipom od koga znaš šta da očekuješ i šta ga zanima od tebe.
Jer ti nećeš moći da mu daš to što on očekuje.
Bar ne još neko vreme
danas sam sebična... stidim se ali iskreno prijaće mi nečija pažnja, naravno, neću to zloupotrebiti, daću mu do znanja kako mi je ali i hoću da vidim vredi li da se malo bori za moju pažnju
A-ha :)

Izadji, bar ces tih par sati da manje mislish na ex.
uf, samo se plašim da ne počnem još i više da mislim, ja sam ti od onih koje gledaju novog, drugog pa kažu ex ima lepše držanje, ex bi bio prijatniji prema konobaru... a izaći ću, jer nikad se ne zna, možda mi se više svidi ovaj novi po nečemu...
:razz: al ja delim glupe saveteeee
kao, nemoj...nisi spremna....nije momenat :razz:
Vesela, duhovita si ti zena

ma, ko zna kad je pravi momenat...
i stalno to pravi, prava, pravo...
a niko nema pojma šta je to...
i, kao tek kad izgubimo znamo kao tad smo pametni

a scaryv misli sad na svadbarski kupus koji joj se krčka već celo popodne... mmm jedva čekam da bude gotov...

i stalno to pravi, prava, pravo...
a niko nema pojma šta je to...

Svaki chas je pravi ako uzivash u njemu. I zato, ako ti se dopada taj novi momak, raspali po sexu i mozda se iznenadish koliko ce manji bol da bude za onim starim, jer pre svega si se pomakla dalje, a drugo, uzivala si .. uchinila neshto dobro za sebe ... doduse, postoji mali rizik da se kod tako brzih promena partnera, a ako uzmemo u obzir da ti je sa starim bilo dobro, razocarash, ili poredish njih dvojicu .. ali pazi, ako ne rizukujesh necesh ni da eventualno dobijesh.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back