TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad je coek nesposoban....izlozim problem...a on ce ti na to...iskljuci, ukljuci, resetiraj....bem mu...koji kreten...ma necu da platim....samo nek posalje racun..ima da odem licno kod njega da mu na*ijem racun na nos....,

Eee kad je neko nesposoban...ajoo....ko mu dade posao....
a158.gif
a094.gif
a010.gif

uf što si besna. . .
mojne kidaš sebi živce bezveze. . . :wink:

Subotom radim ja, imam Subotom tu obavezu da šljakam žešće, sam sam prihvatio sam sam se zajebo' :), e sada, pošto je to tako kako je i sve to po redu, vremenska odrednica mog izostanka od ljubavno, polu-bračnih obaveza je 01.00h iza ponoći, jel...Međutim, jučer (Subota), zbog radi lično moje borbe i bunta, zajebem ja celu tu obavezu, napušim kurtza sve te baje tamo...odradim na levo krug i zapalim sa posla negde oko 23.00h...na putu ka ne znam gde idem, zovem kuma...bla bla, gde si kako? U kafani odgovara ovaj...Dolazim!!! :D
Tačno u 01.00h zvoni meni mob. draga moja, sve ok...evo me u kafani sa kumom, tu smo, aha da, za sat vremena sam kući....drvlje i kamenje na mene, što se nisi javio, što nisi ovo ono itd.
Yebote ispade to OGROMAN problem, ja ne mogu da shvatim?

Subotom radim ja, imam Subotom tu obavezu da šljakam žešće, sam sam prihvatio sam sam se zajebo' :), e sada, pošto je to tako kako je i sve to po redu, vremenska odrednica mog izostanka od ljubavno, polu-bračnih obaveza je 01.00h iza ponoći, jel...Međutim, jučer (Subota), zbog radi lično moje borbe i bunta, zajebem ja celu tu obavezu, napušim kurtza sve te baje tamo...odradim na levo krug i zapalim sa posla negde oko 23.00h...na putu ka ne znam gde idem, zovem kuma...bla bla, gde si kako? U kafani odgovara ovaj...Dolazim!!! :D
Tačno u 01.00h zvoni meni mob. draga moja, sve ok...evo me u kafani sa kumom, tu smo, aha da, za sat vremena sam kući....drvlje i kamenje na mene, što se nisi javio, što nisi ovo ono itd.
Yebote ispade to OGROMAN problem, ja ne mogu da shvatim?

žene. . . ;-)

evo sad sam se setila da sam nocas sanjala da mi je desna noga amputirana do kolena :shock:
i neku borovu sumu i jednu plazu u hrvatskoj.
i igrala sam tenis sa sve amputiranom nogom i imala sam invalidska kolica.a ja cak ne znam ni reket da drzim.
i ceo san se desava na engleskom :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back