C
chika_doktor
Gost
htela da stavim ovaj da pokažem kako sam
![]()
al je toliko sladak i ima ih tako slatkih da sam se raznežila i samo se smeškam...
o, stvarno sam poludela, čemu se ja radujem...
ebiga...kad nemas cemu drugom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
htela da stavim ovaj da pokažem kako sam
![]()
al je toliko sladak i ima ih tako slatkih da sam se raznežila i samo se smeškam...
o, stvarno sam poludela, čemu se ja radujem...

Evo..ja cu chiku da...![]()
osim ako moram
najlakse po glavi...ja nikad nebi nekog udarioosim ako moram
![]()

najlakse po glavi...ja nikad nebi nekog udarioosim ako moram
![]()

alkohol mi uopshte vishe ne prija kao nekad...
pa i ne znaci mi bas,al ispade da nisu samo moji kompjuteri felericni.ako ti nesto znaci meni riknulo 5 diskova za 3 godine...od toga 2 na laptopima....a to je veoma skupo...i to van garantnog roka...

Razmisljam kako sebe naterati da ne pisem vise po forumu i da ne citam vise nista bar neko vreme, da mi se glava odmori od jebenog neta, a da komp ne moram da izbacim kroz prozor. :-?
Hehe, Vesela, malo popih sinoc...![]()

diplomirao jedan lik pa pravi neko slavlje desetak kilometara van grada..i trajace danas cijeli dan do sutra ujutro..dobra stvar sto u tom kompleksu imaju i 2 sobe tako da ne moram da vozim pijan kuci
cemu tuzni smajli?opet sam pozvan na zurkudiplomirao jedan lik pa pravi neko slavlje desetak kilometara van grada..i trajace danas cijeli dan do sutra ujutro..dobra stvar sto u tom kompleksu imaju i 2 sobe tako da ne moram da vozim pijan kuci
![]()
i ti?
i
jel ti prija sada
meni ne

Pa vec sam ti odgovorila na to, Korto...
Onako sam... Sad cu da idem da kupim si neki gazirani sok.![]()