slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Na ispit koji imam za 7dana,a još nisam počeo da učim! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to ozbiljno studiras, ili sta? :|slavishans:Na ispit koji imam za 7dana,a još nisam počeo da učim!![]()

Sta se iskasljavas?tara623:khm khm khm

uauuuu,ovo su neki novi momenti u nasem visegodisnjem druzenju....Dana2503:Sta se iskasljavas?
Jedva cekam da te vidim danas, Tara...![]()
![]()
...Sa mnom nikada nije dosadno. 8)tara623:uauuuu,ovo su neki novi momenti u nasem visegodisnjem druzenju.......
u to sam se uverila mnooooogo puta....Dana2503:Sa mnom nikada nije dosadno. 8)

Već 5 godina stojim na jednom ispitu do kraja i ako ga do oktobra ne položim potpašnju pod novi plan i program i dobiću još 7 ispita!Dana2503:Ti to ozbiljno studiras, ili sta? :|
Mis'im, delujes starije...
Ali, dobro, i matorci studiraju...
![]()
Onda, jbt, sta se glupiras vise? :?slavishans:Već 5 godina stojim na jednom ispitu do kraja i ako ga do oktobra ne položim potpašnju pod novi plan i program i dobiću još 7 ispita!![]()
slavishans:Već 5 godina stojim na jednom ispitu do kraja i ako ga do oktobra ne položim potpašnju pod novi plan i program i dobiću još 7 ispita!![]()

slavishans:Već 5 godina stojim na jednom ispitu do kraja i ako ga do oktobra ne položim potpašnju pod novi plan i program i dobiću još 7 ispita!![]()

Pa, koliko?chika_doktor:pa sto ne platish? pitaj covjeka koliko je to para pa ga isposhtuj...sta se yajebavash

ja sam bio nekada, ali posle promene faxa, stvari su se promenile... ;-)tara623:pa ja nisam najgori student na ovom forumu...........
ja ti rekoh da se cistis odavde da nam ne kvaris prosek...Milan_m:ja sam bio nekada, ali posle promene faxa, stvari su se promenile... ;-)

Dana2503:Pa, koliko?![]()

tara623:ja ti rekoh da se cistis odavde da nam ne kvaris prosek...![]()
pa dobro... 
-II-tara623:pa ja nisam najgori student na ovom forumu...........

Pokušavao sam preko raznih veza i vezica da kupim taj ispit da se ne maltretiram,ali...chika_doktor:pa sto ne platish? pitaj covjeka koliko je to para pa ga isposhtuj...sta se yajebavash
Brale, to je 750 evra i 50 sati izgubljenog vremena...slavishans:Pokušavao sam preko raznih veza i vezica da kupim taj ispit da se ne maltretiram,ali...
Fora je što ne može direktno od njega da se kupi.Odeš kod njega i on te pošalje kod svog prijatelja na privatne časove.Prijatelj ti zakaže 50 časova po 15evra na koje moraš da dolaziš.Jbg,ja da imam 50sati slobodnog vremena naučio bi i sam!