TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Original postavio Zefirra
Kad smo kod reinkarnacije , pitam se sta je u predhodnom zivotu bila ona zena koja sad dozivljava 200 orgazama dnevno...

1)nevini 60-godishnjak
2)hladna zena
3)internet zaludjenik

Ja sam bila na Regresiji (vratila sam se u prosli zivot, bas onaj pre ovog) i bila sam muskarac, usamljen, bez zene i dece .. i u ovom zivotu imam zadatak da pronadjem i zadrzim ljubav .. jedan deo ljubavi dobila sam kroz decu, ali onaj drugi mi slabo ide .. tako da sam sve uverenija da cu zadatak za ovaj zivot preneti u sledeci zivot.

Ja sam bila na Regresiji (vratila sam se u prosli zivot, bas onaj pre ovog) i bila sam muskarac, usamljen, bez zene i dece .. i u ovom zivotu imam zadatak da pronadjem i zadrzim ljubav .. jedan deo ljubavi dobila sam kroz decu, ali onaj drugi mi slabo ide .. tako da sam sve uverenija da cu zadatak za ovaj zivot preneti u sledeci zivot.

regresiji?
ja ne znam ništa o tome... :?

Nemam pojma, jede mi se nesto gurmanski.

Ma ima pravo Kambodza, kad dodju vesele pedesete ne jede se gurmanski osim za praznike, slave i proslave :)

Jedino shto sam ja uvek bila poklonik takozvane zdrave hrane i gotovo da sam vegetarijanka .. sa ispadima u zonu slatkisha i chokolade.

el da da jesu tvoje veki?
jesam ja to dobro razumela?

Nisu, al` kao da jesu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back