Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
svako ima svoje crnce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O cemu ti to? :-?
Delim tvoje misljenje u potpunosti.Chitala sam orgazminu temu, pa sam se smorila kad sam prochitala, pa sam onda pochela da razmishljam koliko brakova ima u kojima supruznici imaju decu a takve stvari se deshavaju..itd...Pa sam se smorila na kub...

Ja sam razmislio o toj temi i kako to rešavaju ljudi u mom okruženju i zabrinuo samChitala sam orgazminu temu, pa sam se smorila kad sam prochitala, pa sam onda pochela da razmishljam koliko brakova ima u kojima supruznici imaju decu a takve stvari se deshavaju..itd...Pa sam se smorila na kub...
,nego kolega Iron zapoceo novogodisnju euforiju na forumu pa reko da budem u trendu
iako bas nisam neki novogodisnji tip :-|Chitala sam orgazminu temu, pa sam se smorila kad sam prochitala, pa sam onda pochela da razmishljam koliko brakova ima u kojima supruznici imaju decu a takve stvari se deshavaju..itd...Pa sam se smorila na kub...
...ubica je takodje bio tu... tako da... price o razvodu jesu traumaticne, ali ima i mnogo, mnogo potresnijih istina...:-(
)
obuzeli su te imperijalisticko-izdajnicki djavoli,umesto svetog nikole deda mraz :shock:Jao sad sam se setio ,izgleda da jeste a nisam ni razmisljao o tome,nego kolega Iron zapoceo novogodisnju euforiju na forumu pa reko da budem u trendu
iako bas nisam neki novogodisnji tip :-|

Dacu jedan primer iz sopstvenog zivota, koji ustvari verovatno i objashnjava moje stavove. Moji cale i keva nikad nisu bili u braku, tj. tachnije jedan od njih chak tvrdi da sam napravljena na zurci, kada su bili pijani, nakon raskida duge veze. Igrom sluchaja mama se razbolela kad sam ja imala 6 godina, i ostala "invalid". Zivela sam sa mamom, ujakom, dedom i bakom. Sad trenutno zivim sa ujakom i mamom. Ujak je chitav svoj zivot zrtvovao za mene, u svakom smislu da ne bi osetila nedostatak oca (koji zaista nisam ni osetila jer ujaka gledam kao oca), ali se zato nikad nije ozenio. To je chovek koga najvishe volim na svetu...i verovatno imam takve stavove jer i sama dosta lichim karakterno na njega...
(i posle neko da pokusha da mi objasni kako shkorpije nisu verne)
Smatram da sam imala neverovatnu srecu u svom zivotu, ali zato gomila druge dece nije.
Kada razmishljam o svojoj deci jednog dana, znam da cu uraditi sve da oni ne osete nikakav nedostatak, mozda i iz razloga jer sam tako nauchena....Pa makar i po cenu sebe...Ali cu razmisliti vrloooo doobrooo sa kim ih pravim...
Dacu jedan primer iz sopstvenog zivota, koji ustvari verovatno i objashnjava moje stavove. Moji cale i keva nikad nisu bili u braku, tj. tachnije jedan od njih chak tvrdi da sam napravljena na zurci, kada su bili pijani, nakon raskida duge veze. Igrom sluchaja mama se razbolela kad sam ja imala 6 godina, i ostala "invalid". Zivela sam sa mamom, ujakom, dedom i bakom. Sad trenutno zivim sa ujakom i mamom. Ujak je chitav svoj zivot zrtvovao za mene, u svakom smislu da ne bi osetila nedostatak oca (koji zaista nisam ni osetila jer ujaka gledam kao oca), ali se zato nikad nije ozenio. To je chovek koga najvishe volim na svetu...i verovatno imam takve stavove jer i sama dosta lichim karakterno na njega...
(i posle neko da pokusha da mi objasni kako shkorpije nisu verne)
Smatram da sam imala neverovatnu srecu u svom zivotu, ali zato gomila druge dece nije.
Kada razmishljam o svojoj deci jednog dana, znam da cu uraditi sve da oni ne osete nikakav nedostatak, mozda i iz razloga jer sam tako nauchena....Pa makar i po cenu sebe...Ali cu razmisliti vrloooo doobrooo sa kim ih pravim...

jeste post ozbiljan...ali ne mogu da se ne nasmejem jer mislim da nisi htela ovde da postujes...
elem,nadovezacu se...
ja sam dete razvedenih roditelja od svoje druge godine i cenim to sto moji nisu ostali u nekom nesrecnom braku...jer i da su ostali tatu ne bih imala,bez obzira da li su u braku ili ne,ovako me je postedela mnogih stvari..i mene i sebe..zato jedini pravi zakljucaki jeste da treba razmisliti dooobro sa kim pravis decu...
p.s.vidim da si ipak htela ovde da napises,izvini...
to i mene skenja ponekad ,pogotovo kad vidim kako se neki ljudi bore iako su u teskoj zivotnoj situaciji ,porodicnoj ,finansijskoj sve jedno ,dok cesto ja cesto imam utisak koji imam gotovo sve u zivotu ,cesto imam utisak da to ni ne primecujem, ili ne cenim dovoljno:?sad se osecam lose sto se zalim na gluposti
a bar imam oba roditelja i srecnu porodicu u kojoj sam odrastala i familiju na koju mogu da se oslonim...
jbt kako smo nekad nesvesni onoga sto imamo dok ne cujemo sta drugi nemaju
...