QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Потписујем.e ja sam nervozna i treba da donesem odluku
uh, moram da se vratim pod roditeljsko okrilje ili dasudam za nekog opasnog dasu pa da neko drugi donosi odluke umesto mene, ovako ne ide =I

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потписујем.e ja sam nervozna i treba da donesem odluku
uh, moram da se vratim pod roditeljsko okrilje ili dasudam za nekog opasnog dasu pa da neko drugi donosi odluke umesto mene, ovako ne ide =I

e ja sam nervozna i treba da donesem odluku

mislim stvarno mi je pun takvog razgovora...nikad nekog nisam prva potegla tako ogavno...al sigurno necu da ocutim svakoj susi koja me popljuje....i nije mi izgovor i ja sam sto odvratnih reci izrekla ovde jer me je neko provocirao..ali valjda i u vredjanju i u raspravi covek treba da ima neku granicu...
i necu vise da se natezem s vama ovako...kome nije jasno sta je istina nek dodje da mu objasnim

daj u oglase...."trazim opasnog dasu koji ce da donosi odluke umesto mene "![]()
ej.....ja tebe volim bre....![]()

Isto kao i ja tebe shto volim.

I da ... imam sto lepih praznih sveski, ja sam opsednuta sveskama.![]()

Ја те слушам...
samo kada bih još imao nekog da me sluša : )

I ja sam... i mislila sam da sam jedina i nikad to nisam smela da priznam...
Dobro, imam još i olovke i hemijske i patent-olovke i tako tog pisaćeg materijala isto..![]()