- Poruka
- 6.360
]e sredila sam gajbu[/B]...donekle sam bolje...rad je najbolji lek
sad jos kad bi se naterala da se sredim i izadjem to bi bilo do jaja
a adsl bweee?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]e sredila sam gajbu[/B]...donekle sam bolje...rad je najbolji lek
e sredila sam gajbu...donekle sam bolje...rad je najbolji lek
el vam neko do sada pricao kako ste prirodno lepi

a adsl bweee?

ne treba meni sad prirodna lepota, treba mi ekstra full izgled da bih se osecala bolje![]()

onda pocni odmah...trebace tu puno posla![]()

o hebi ga sta cu kad sam krs
zivot me nije mazio![]()

bogme taki krsh je deo vlaznog sna mnogolikog veselog pichopachenickog sveta na ljisu...pa ti vidi...o visini kriterija![]()

bogme taki krsh je deo vlaznog sna mnogolikog veselog pichopachenickog sveta na ljisu...pa ti vidi...o visini kriterija![]()

misliš na olupinu ili na one krekovane verzije sinonima odn antonima za saobraćajke ?
zavisi zaista koje prevozno sredstvo koristimo, i to u velikoj meri ...
pozdrav slončetu
znam da si pozadi al briga me baš![]()

da reci zeni u depresiji da je krs bezosecajni stvore![]()
da reci zeni u depresiji da je krs bezosecajni stvore![]()

krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si
krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si
krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si
krsh si krshi si krsh si krsh si krsh si krshi si krsh si krsh si

lakse sa karakterizacijama...missim...sto je hrabra konstatacija...da je desperiju valja prebiti na mrtvo ime...iako je zensko...missm ime![]()
nećemo da kažemo da je ono drugo
jer nije u redu prema preostalom delu ženske planete,
slažem se
vazi brate nadam se da se sad lepo osecas...jer onda ima smisla
pa ljubavi znas da sam postala imuna na tebe![]()
ok krs sam![]()
)))))
na cemu ste bre vi 

sagni mi se pic.ko sizofrenicna