TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci, odrali su vam rikana za registraciju... e, a kad sam im davao novac, znaci, samo sam gledao kako mi se rebarca i sopska i piva razlicitih vrsta iskobeljavlaju iz ruke... pa palacinka sa eurokremom... moze i nesto u pekari... nesto slano... volim ja one pogacice prazne... sa sirom... imam isto lisnata, narucio sam puno... sad svasta mogu i kuci da ispecem... i onda sam sebe pitam: 'rile, pobogu, jos koliko?'... jos 5 minuta... he hehe...

znaci, odrali su vam rikana za registraciju... e, a kad sam im davao novac, znaci, samo sam gledao kako mi se rebarca i sopska i piva razlicitih vrsta iskobeljavlaju iz ruke... pa palacinka sa eurokremom... moze i nesto u pekari... nesto slano... volim ja one pogacice prazne... sa sirom... imam isto lisnata, narucio sam puno... sad svasta mogu i kuci da ispecem... i onda sam sebe pitam: 'rile, pobogu, jos koliko?'... jos 5 minuta... he hehe...

e rile znash da sam te se sjetio dok sam jutros tamanio cevape :))))
nego postavio sam neku temu a nema je
uglavnom radi se o lavu, nashoj domatjoj zivotinji :)))
image002lqm.jpg

image001b.jpg

E a ja danas baš za ručak imam palačinke i to baš sa eurokremom... dobro, ne sa eurokremom, nego sa nutelom, ali to je skoro pa isto, samo malo lepše :p
A jeste li jeli nekad kinder-ladu?
Meni je to nešto najnajlepše ali se ne proizvodi odavno i jedino sam beli deo od nje volela, inače uvek jedem onaj čokoladni.... :D

e, a kod vaseg rikana se u porodici preko sindikata samo svinjske polutke kupovale... sa 15 je rikan znao da sam odvoji meso za susenje... za mlevenje... koske od rebara da odvoji za pasulj... ma, sta god vam treba... kad dodje mesar kod nas, svinju da zakolje, i mi kad mu pricamo sta sve i kako da uradi, on se nasmeje i kaze: 'sto bacate pare za mesara kad ionako sve znate sami'... a ko zna koliko nas u sebi psuje sto mu se mesamo u pos'o... sve dok ga ne ponudimo sa domacom... posle je vec druga prica... a i pesma, Boga mi...

pa kad vozis kola od 3 soma kubika :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back