TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i naravno...da odgovor na moj prethodni post nece uslediti,jer ce doticni morati da provede jos min. 10 god. na 4umu,da bi barem mogao da pokusha,ali zato su plachjivi pp dobili svi modovi,super,huper i gari kuper.. :neutral:
i takav primerak ima hrabrosti da kaze nekome da je "ofucana krpetina"..zemljo otvori se :neutral:

ja koristim priliku da zapocnem svoj bojkot... bojkot padanja tiketa... danas, svecano obecavam, da cu se ekstremno truditi da taj bojkot potraje sto duze i da cemo se radovati i veseliti uz lako stecene pare bez rada... jer su one, kao takve, i najsladje... a na stranu to sto ja uvek propustim o cemu se radi, i bas mi je zao... jer, voleo bi' ponekad i ja nesto da znam, majke mi...ko je to dirao ivanu?! i zasto?! tabe, jel si ti?! jel cujes sta te pitam?!

tvoj klon (a nikada ga neces imati jer si par exelans poltron,cinkaros i dousnik i nikada neces biti banovan) niko ne bi provalio,jer si kameleon koji nema jasan stav,vec ono..fazon..svakoj reci pritoka...a vokabular ti je svojevrsni frankenstajn sklopljen iz segmenata tudjih vokabulara,svaki dan ukrades i pocnes da koristic po dve tudje 4e,izraza,reci...tako da..kao sto rekoh...tebe zaista nikada niko ne bi provalio..mogao bi da nakucas jos 30.000 postova bez problema i da budes inkognito
tvoji postovi su kompilacija svih postova na 4umu u idiotskoj interpretaciji.

taj neki rad..

:lol:jesi se prozvo a..idi otvori neku ''originalnu'' temu..tipa i feel loved(depeche mode)..ili citati(copy-paste)..da ne pominjem narkomanske ulicarske izraze koji te inspirisu na originalnost..jasno je da otvaras toliko nickova da bi pricao s nekim

jao ne, jos jedna tema sex sa biljkama :sad2:

he hehe... a pre, rikan vas kad je radio neke ozbiljne poslove i kad je sve cinio za sdobrobit drustva, dodje nam jedan projekat koji se zvao: "Masazom do multietnicnosti!"... znaci, sine, iz sve snage sam pokusavao da proguram... al' je stvarno ideja bila... mislim... oni bi kao imali salon masaze, a onda bi svi ostali ljudi, razlicitih etnickih pripadnosti (znaci, moze srbi, romi, madjari, albanci, goranci, egipcani, indijci...) dolazili da uzivaju u masazi posle koje bi se voleli i svi problemi bi nestali... i 'de posle da udjemo u evropu? he hehe...

e..al' "svaka chast" nikovima koji mogu da postuju na ovim centrifuga temama..i svaki dan da vrte istu plochu..

upoznao bih je,upoznala bih ga,upoznaj me,nemoj da me upoznas..
dao bih joj,dala bih mu,ne bih joj dao,ne bih mu dala,daj mi,ne daj mi...
nisam jeb'o,nisam se je.bala,cekam petak,ne cekam petak,****** me,nemojte da me je.bete..

i eventualno se sve to proshara sa hihihi,hahaha,hohoho..

mislim...koji jeb? :neutral:

to ja govorim mesecima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back