Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.755
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako neki mogu pričati dok je.u?![]()

a meni, na primer,
strašno ide na živce
što nemam još dve ruke.
dobro, ne mora dve, bar jednu još.![]()

znas li ti haso sta je to perverzija...ne
idu dve zene ulicom i imaju sladoled...jedna ga lize a druga grize...koja je udata?
onaa...koja lize...
ne...vec ona koja nosi burmu...a to sto si ti haso pomislio...e to je perverzija![]()
Pa bas ne treba, ovako lepo napravis pauzu izmedju zalogaja.![]()

![]()
Joj, taman sam se spremio za rekreaciju, a odvali kišurina, sa sve munjama i gromovima, stomačina mi se izvuče, nema torture.![]()

Moram da te obavestim da je zadnji post na toj temi bio moj, a onda je obrisana. Ne znam zbog čega, verovatno zbog glomaznosti.a de ona tema o gej paradi, nema je nigde
taman sam se naostrila![]()
I ja sam zveknuo neku čokoladu, da obradujem moju stomačinu. Čekam da prestane oluja, pa ću da je mučim.rekreiram se...stavio sam ciniju kikirikija na stomak![]()
Moram da te obavestim da je zadnji post na toj temi bio moj, a onda je obrisana. Ne znam zbog čega, verovatno zbog glomaznosti.
pa sigurno zbog glomaznosti
nego, ko zna sta si odvalio u tom postu, verovatno nesto shovinisticki, u tvom duhu
![]()
nego, ko zna sta si odvalio u tom postu, verovatno nesto shovinisticki, u tvom duhu
![]()

Bilo je nekog džapanja sa Kambodžom, ali ništa strašno, bili smo OK, a JNikolu sam kuražio da se osmeli da ti konačno izjavi ljubav, nije smeo.![]()

nikola??!!!
nemo` daco ko boga te molim![]()
Jesi li ti stigla da vidiš ono, izvukao je bio čitavu stranu tvojih postova, nije moglo na monitor da mi stane, a golem je, i ja ga pitam čemu to, da se nije zaljubio - a on tuc, muc.![]()
pa nisam videla ali imponuje sto prati moj rad i podrzava me u njemu![]()

Hteo je i da te banuju, da ne dolaziš u kontakt sa drugim forumašima, hteo te je samo za sebe, pa ti vidi da li je to iskrena ljubav.Čini mi se da su ti tvoji izvučeni postovi išli u tom pravcu.
![]()

teo da me banuju?
dzelat!![]()
Ne posvećuje se nekom tolika pažnja ako nemaš zadnje namere. A on ih nije imao, seti se, bio je protivnik paradiranja.