- Poruka
- 27.122
ja sam se lozio oooouvaj ...lozio sam se na snezanu babic 80 tih...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kako i da se ne boje, gomila njih u životu nije videla tramvaj i trolejbus... a, o zoološkom vrtu i da ne pričam.![]()
Istina. Ali nekih 70 posto ljudi koji žive u BG nisu rođeni u njemu, kazao neki čika sinoć na TV. Da li da mu verujemo?Da se ne vraćamo na onu priču o obaveznom i neobaveznom izuvanju pri ulasku u stanove.
![]()

Veruj mu... živa istina. A, to izuvanje... haos, meni se čude ovde gde sam trenutno, što kada dođu kod mene ne tražim da se izuju... zamisli?
Poenta je u tome da treba poštovati svačiji grad i mesto, pogotovo što ne znaš gde ćeš se nekim poslom zadesiti...
Ali, najviše volim one, koji su došli u BG, crkli dok nisu stigli i nastanili se, a posle pljuju po njemu... e, to neće da može!![]()
Svi hrle ka njemu da bi ljudski živeli. I donose sa sobom deo svoje sredine.
Ne treba se ljutiti na pridošlice, navići će se i prihvatiće ga kao svoj grad. 
Veruj mu... živa istina. A, to izuvanje... haos, meni se čude ovde gde sam trenutno, što kada dođu kod mene ne tražim da se izuju... zamisli?
Poenta je u tome da treba poštovati svačiji grad i mesto, pogotovo što ne znaš gde ćeš se nekim poslom zadesiti...
Ali, najviše volim one, koji su došli u BG, crkli dok nisu stigli i nastanili se, a posle pljuju po njemu... e, to neće da može!![]()
Nadajmo se da ću moći da skupim za to kroz 5,6 godina. Samo ne znam koliko bi me to para izašlo, da kažemo hektar zemlje sa kućom negde Bogu iza leđa u Srbiji... 
Ja sam rođen u Beogradu i ceo dosadašnji život sam proveo u njemu. Ali, sve više razmišljam da čim skupim neke pare kupim neko imanje u Srbiji da me ne videeeeee, ali znači negde među planinama.Nadajmo se da ću moći da skupim za to kroz 5,6 godina. Samo ne znam koliko bi me to para izašlo, da kažemo hektar zemlje sa kućom negde Bogu iza leđa u Srbiji...
![]()

београд је тумор на дорћолу
рупа која сиса енергију
рупа која сиса енергију
![]()
vako nesto?![]()

nije njiva, vec ribnjak, tu je negde i zamak sa total tv-om!
ja se tamo ne vracam dok se ne kupi protivotrov za sarke![]()

е, златооки
а наш ли отприлике де би?
Što se tiče posla, mogu i od kuće da radim. A možda bih se i oprobao u voćarstvu.Pa nisam razmišljao konkretno, gledao sam kartu Srbije i razmišljao da nikako oko Bora zbog zagađenosti. Ne dole na jug, samo mi fali da idem u trusno područje. Negde u Šumadiji ili Vojvodini. Može Raška takođe. U glavi imam otprilike sliku imanja, znači dalje od naseljenih mesta, ali dovoljno blizu ako mi zatreba medicinska pomoć ili nešto slično ne daj Bože. Imanje da delom bude šumovito, delom livada, po mogućstvu da ima neki manji potočić.Što se tiče posla, mogu i od kuće da radim. A možda bih se i oprobao u voćarstvu.