TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe.. i ja sam od mnogih udrobljena :)
A činjenica je da su Novosađani onako, mirni i tihi i sve i da deluju pomalo smor i svakakvo..
Za Vojvođane se ne bih složila, jer ih ima raznih, ali stvarno raznih, zavisno i od podneblja i od krvi i svega.. ma, šareno je a to je najbitnije :)

jebbem ti naslov..."šta mislite o momcima koji počnu da se stvaraju u tinejdžerskim godinama"...
a050.gif

popi' ja koka-kolu... majke mi, samo te ozedni jos vise... nista to ne valja... znate sta bi bio super pos'o? imati jednu vecu kucu u gradu i napraviti hostel... evo, gledam sad neke cene soba u hotelu i mogu vam reci da to uopste nije tako naivno... mislim, nije ni to lak pos'o... mora sve to da bude pod konac, al' opet... hm...

popi' ja koka-kolu... majke mi, samo te ozedni jos vise... nista to ne valja... znate sta bi bio super pos'o? imati jednu vecu kucu u gradu i napraviti hostel... evo, gledam sad neke cene soba u hotelu i mogu vam reci da to uopste nije tako naivno... mislim, nije ni to lak pos'o... mora sve to da bude pod konac, al' opet... hm...

ima u Karadjodordjevoj, najbolji do sad
u bg, mislim

ali treba toga po celoj Srbiji :rtfm:
ne da domaćinski primamo samo bogatu decu iz boljestojecih familija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back