TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni tako pocele da pristizu na obrok i komsijske macke i mnoge druge lutalice iz kraja...tako da sam hranila i po desetak macaka...
A onda mi je jednog dana dosla komsinica sa dva maceta i kaze: vidim komsunice da volite macke, hocete li i ove dve moje da primite?

da : )
znam kako je, u jednom trenutku sam imao deset svojih maca, ali su onda i ostale macke iz komsiluka pocele da se okupljaju
da li zbog toga sto su mislile da je tu specijalno fino, cim ima toliko macaka, ili zbog drustva, ne zanam
samo znam da sam nabavi psa posle toga i da se broj maca koje se okupljaju smanjio : )
i sada imam mix, cisto da se zna koje nas, a ko nije.
s tim da se jedna maca i pas slazu
i ova mu sluzi kao igracaka. uzme je u zube i nosa po kuci
a ova starije ga ne voli, pa je pas i ne dira, osim sto voli da je plasi i laje, ne igra se sa njom tako lepo.
eto, i onda ova maca koja ne bezi, ne mora toliko da se umiva posle
bude sva mokra od psa
malo se polize i tera dalje
a meni nikad dosadno : )

Meni je najgore to sto sam morala da budem sa njima dok ne pojedu sve, jer su uvek mislile da je u tudjoj ciniji ukusnija hrana...pa su se tukle...
A jedan moj macor, ako bi mu neka druga macka prisla i onjusila hranu, samo bi se okrenuo i otisao...stao bi negde dalje i gledao u mene...I onda sam morala da uzmem drugu ciniju i odnesem njemu da jede sam...
:)

da : )
znam kako je, u jednom trenutku sam imao deset svojih maca, ali su onda i ostale macke iz komsiluka pocele da se okupljaju
da li zbog toga sto su mislile da je tu specijalno fino, cim ima toliko macaka, ili zbog drustva, ne zanam
samo znam da sam nabavi psa posle toga i da se broj maca koje se okupljaju smanjio : )
i sada imam mix, cisto da se zna koje nas, a ko nije.
s tim da se jedna maca i pas slazu
i ova mu sluzi kao igracaka. uzme je u zube i nosa po kuci
a ova starije ga ne voli, pa je pas i ne dira, osim sto voli da je plasi i laje, ne igra se sa njom tako lepo.
eto, i onda ova maca koja ne bezi, ne mora toliko da se umiva posle
bude sva mokra od psa
malo se polize i tera dalje
a meni nikad dosadno : )

ma gde dosadno sa zivotinjama...nema sanse.
a ovo za psa, da nosi macu po kuci u zubima
je tako slatko...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back