Trening, sport, vežbanje u globalu.

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Araon

Elita
Poruka
18.385
Nekada se praktično treniralo svaki dan jer je život zahtevao i trčanje, skakanje, penjanje, sve to samo da bi se čovek prehranio i preživeo. Danas nije tako, nije više potrebno biti najjači i najbrži samo da bi preživeo, ali ljudi (srećom) nikada nisu potpuno izbacili fizičku aktivnost sa dnevnog reda. E, sad, ono što sam video, što polako ulazi među ljude, to je ugrađivanje silikona umesto mišića. Nećemo pričati o ugrađivanju silikona kao popravljanju nedostataka nečega što ne može da se popravi, tipa usne, grudi, falus, poenta je ugrađivanje silikona da bi izgledalo kao da se vežba, ali je to sve zapravo samo vizuelno.

Zanima me vaše mišljenje o tome? Šta mislite o tom potpunom gubitku svesti o vežbanju, o celokupnom prebacivanju samo na vizuelno, samo da se vidi, iako i dalje od toga nemaju praktično ništa?

Zezas?! Kao ugradi biceps, triceps... i izgleda nabildovano?!

Da, video sam tipa, čak i u Srbiji, koji već ima silikone u bicepsima, grudima, doduše naš ne izgleda nešto, ali oni svetski se upucaju i izgledaju stvarno kao kenovi. Od ovog našeg sam i ja napucaniji, bez silikona. :)

- - - - - - - - - -

Cuo sam da ugradjuju plocice od silikona da bi imali 6 pack.

Jadna i bedna zamena za pravu stvar.
Ja sam primetio doduse da sve veci broj ljudi pocinje da vezba na primer.

Ima i toga, teretane su u ekspanziji, bukvalno svaki kraj ima po pet teretana. Doduše, to samo leti bude puno. :)

Nekada se praktično treniralo svaki dan jer je život zahtevao i trčanje, skakanje, penjanje, sve to samo da bi se čovek prehranio i preživeo. Danas nije tako, nije više potrebno biti najjači i najbrži samo da bi preživeo, ali ljudi (srećom) nikada nisu potpuno izbacili fizičku aktivnost sa dnevnog reda. E, sad, ono što sam video, što polako ulazi među ljude, to je ugrađivanje silikona umesto mišića. Nećemo pričati o ugrađivanju silikona kao popravljanju nedostataka nečega što ne može da se popravi, tipa usne, grudi, falus, poenta je ugrađivanje silikona da bi izgledalo kao da se vežba, ali je to sve zapravo samo vizuelno.

Zanima me vaše mišljenje o tome? Šta mislite o tom potpunom gubitku svesti o vežbanju, o celokupnom prebacivanju samo na vizuelno, samo da se vidi, iako i dalje od toga nemaju praktično ništa?

Video sam to na TV-u, ako se neko seca dokumentarne serije "Taboo" koja je emitovana na B 92 pre nekoliko godina.
Od mrsavog lika su napravili nesto poput Konana, bio je duplo veci posle ugradnje. Secam se da su mu zabranili ozbiljnije fizicke aktivnosti jer bi moglo da dodje do ostecenja silikona.

Mislim da je gore nego bacanje para u slivnik, vid prevare i zivljenje u lazi.
Tesko mi je i da razumem ko bi normalan ubacio bilo koji vestacki materijal u sebe bez potrebe.

Vežbam zbog zdravlja koje je ozbiljno ugroženo mojim načinom života....sedenje u kancelariji,stres,periodi jako nezdrave ishrane....kad krenem da vežbam sat vremena teretane posle posla 2-3x nedeljno me prosto preporode...ne mislim na mišiće jer me to ne opterećuje u ovim 35+ godinama... nego što sam pozitivniji i energičniji...vrati mi se želja za životom prosto

Tako da mi ovo izgleda extremno glupo i potpuno suvišno. Kao i većina zahvata moderne estetske hirurgije ali...dokle "reality" dive diktiraju trendove...biće ovoga sve više nažalost.

Ugradnja silikona i sl, umesto misica mi je nevidjeno glupo. Nesto bas nisam ni fan bodybuilding-a jer vecinu ljudi koje ja vidim su u fazonu "idem u teretanu brate, dizem 100kg iz bench-a" (cast izuzecima) ili sta vec. Ali da se odrzi zdravlje, ili kakva-takva kondicija, gde nije bitno koliki je biceps, triceps i sl. naravno.

Sad sam krenuo novi sistem sa zgibovima, dosadio mi je klasicni sistem 4 serije sa maximum ponavljanja. Radim manje ponavljanja a veci broj serija, trenutno sam na nivou 150 zgibova za 40 min ali sam i tu zakucao, dosadi. Moram naci neki optimim sto veci broj zgibova za sto manje vremena.

to je laganje samog sebe i kad tad će toga koji to radi istina da ošine u glavu, a to je da je bio folirant sam prema sebi ceo život...ajde prema drugima manje više nebitno je (mada većina poseže za time da bi i druge ljude zavarala), nego je lagao sebe

Pa bolje neko da ide u teretanu zbog kompleksa i radi nesto nego da sedi za kompom i sere po netu.

- - - - - - - - - -

to je laganje samog sebe i kad tad će toga koji to radi istina da ošine u glavu, a to je da je bio folirant sam prema sebi ceo život...ajde prema drugima manje više nebitno je (mada većina poseže za time da bi i druge ljude zavarala), nego je lagao sebe
Teretanom se i moze postici puno, evo na primer ovaj lik.
Jeste da je malo uzimao Trenbolon ili slicno sredstvo ali za 90 dana uzimanja posledica nema a on je za tri koplja visa klasa>
88c78e5df9a9c4b418bdb4fc04fc8a81.jpg

3 meseca?..:hahaha:

P.S. trebao je da se zaustavi na drugoj slici...ovo poslednje je odvratno u pm.
Pa sad ukusi su razliciti.

Hteo sam samo da postavim kao primer....
Naravno ovaj lik je uzimao neku ozbiljnu hemiju.

Moze to i prirodno ali traje po godinu dana + ishrana + suplementi.

- - - - - - - - - -

el ovo nesto na moj racun a

Nasao sam random lika, sto bi bilo na tvoj racun? :D

Ma jasno je ko dan da nikakav trening i režim ishrane samo sa sumplementima ne mogu dovesti do tih rezultata za to vreme...ma i sa hemijom sumnjam da može za tri meseca od 1-3.

A žene neka ze izjasne šta im je lepše ...meni je pod tri jednostavno gadno,podseća me na neku bolest ...jbt svaka vena mu se vidi

Ma jasno je ko dan da nikakav trening i režim ishrane samo sa sumplementima ne mogu dovesti do tih rezultata za to vreme...ma i sa hemijom sumnjam da može za tri meseca od 1-3.

A žene neka ze izjasne šta im je lepše ...meni je pod tri jednostavno gadno,podseća me na neku bolest ...jbt svaka vena mu se vidi
Ajde ok evo kucao sam bodi bilding u goodle i ispao ovaj lik>

bodybuilding-misicna-masa%20%2870%29.jpg

Onaj je malo preterao ovaj je skladniji.

Back