Emily_Bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.774
Extra..........bolje mi je to nego kad vidim danasnje feminizirane muskarce..........
Steta sto je proslo........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emily_Bg:Extra..........bolje mi je to nego kad vidim danasnje feminizirane muskarce..........
ne brini se ti za mene.........g-rock:extra< jos jedan izraz koji koriste zeldi likovi, koji ne mogu da se otrgnu od onih bednih vremena.
ali emili ne zali, ima na splavovima i diskotekama na rubu grada puno takvih likova kakve ti volis![]()
Ma sto se tice svega nista se nije promenilo.Ili sto bi rekli:"isto s-r-a-nj-e ,drugo pakovanje."Rujevit:.
A sto se tice mjuze....pa nista znacajno se nije promenilo od tada do danas. I danas imate PINK koji vam sminka sivilo drustva, imate tresi-mesi pevacice(klasicne kafanke) i savremene dizelase iliti bizMismene. Ma sve je to kic i sund, uopste sve je puklo pa je moralo i to....
torrente_bg:Ma sto se tice svega nista se nije promenilo.Ili sto bi rekli:"isto s-r-a-nj-e ,drugo pakovanje."
Jedino sto za razliku od 90'-ih ne skidaju se patike deci i ovi danasnji "biznismeni" manje se ubijaju/na zalost/.
torrente_bg:Ma sto se tice svega nista se nije promenilo.Ili sto bi rekli:"isto s-r-a-nj-e ,drugo pakovanje."
Jedino sto za razliku od 90'-ih ne skidaju se patike deci i ovi danasnji "biznismeni" manje se ubijaju/na zalost/.
extra nije bass seljacki izraz....mnogi ga koriste jer im se uvukao pod kozu....mene uzasno nervira al eto nekad mi izleti....ebesh gag-rock:extra< jos jedan izraz koji koriste zeldi likovi, koji ne mogu da se otrgnu od onih bednih vremena.
Iiiiiiiiju, dete! Ćuti, ne brukaj se pred svetom!Sweet_Jane:a kakva je to frizura tarzanka?? za tu stvarno nisam cula :?
Sweet_Jane:a kakva je to frizura tarzanka?? za tu stvarno nisam cula :?
Imam tu "čast" da poznajem par likova koji nose tarzanke... :-?Rujevit:Stvarno kako nisi cula za tarzanku? Videla si to sigurno...
Sta ja znam, mozda se nesto i promenilo od tih 90-ih, bio sam nedelju dana u BG i nisam primetio nesto dizel likove...video sam ove fensere, ali dizelase i nisam nesto skontao...verovatno nisam isao na splavove takvog tipa...cekam beer fest pa da se opustim :wink:
wild_child:Hehehhe...to je to...ja idem samo taj dan kad su Direktori i Kelti
ludo dete:Imam tu "čast" da poznajem par likova koji nose tarzanke... :-?
sigurno sam videla al ja tu frizuru ne znam pod tim imenom. stoga nek mi je neko opishe....Rujevit:Stvarno kako nisi cula za tarzanku? Videla si to sigurno...
Sta ja znam, mozda se nesto i promenilo od tih 90-ih, bio sam nedelju dana u BG i nisam primetio nesto dizel likove...video sam ove fensere, ali dizelase i nisam nesto skontao...verovatno nisam isao na splavove takvog tipa...cekam beer fest pa da se opustim :wink:
ahhhhhhh... nažalost, tako je................Kosnar MC:Mnogo glupa frizura stvarno...A zar je ovo "fancy" oblachenje, mjuza i ponashanje ok? Svet sponzorusha, glupavih bogatasha i pederchica u roznim majicama... Mislim da su "zeldi" mozda preterivali u nechemu ali ipak je meni "fancy" ono totalno sranje josh mnogo gore...
yugo 45:posto je alien postovao o airmax 2 patikama to me je podsetilo na 90-te i uvlacenje gornjeg dela trenerke u farmerke i jos gore dzempera u farmerke
dizel vreme
seca li se iko toga?