trenerke i dzemperi 90-te

Hvala Bogu ne secam se tih godina......tj. dosta slabo se secam svega toga....
A sto se tice mjuze....pa nista znacajno se nije promenilo od tada do danas. I danas imate PINK koji vam sminka sivilo drustva, imate tresi-mesi pevacice(klasicne kafanke) i savremene dizelase iliti bizMismene. Ma sve je to kic i sund, uopste sve je puklo pa je moralo i to....

Ajd zdravo

Rujevit:
.
A sto se tice mjuze....pa nista znacajno se nije promenilo od tada do danas. I danas imate PINK koji vam sminka sivilo drustva, imate tresi-mesi pevacice(klasicne kafanke) i savremene dizelase iliti bizMismene. Ma sve je to kic i sund, uopste sve je puklo pa je moralo i to....
Ma sto se tice svega nista se nije promenilo.Ili sto bi rekli:"isto s-r-a-nj-e ,drugo pakovanje."
Jedino sto za razliku od 90'-ih ne skidaju se patike deci i ovi danasnji "biznismeni" manje se ubijaju/na zalost/.

torrente_bg:
Ma sto se tice svega nista se nije promenilo.Ili sto bi rekli:"isto s-r-a-nj-e ,drugo pakovanje."
Jedino sto za razliku od 90'-ih ne skidaju se patike deci i ovi danasnji "biznismeni" manje se ubijaju/na zalost/.

Sve je to ista bagra...sada su se malo kultivisali, ali sve je isto...Najzalije mi je kada vidim onoliku masu na kojekakvim koncertima posrnulih pevaljki...uzas...

Upravo tako bato.Vremenom su neki od njih dosli do para (uglavnom nezakonski) i sad su se "kao" kultivisali.Tj to je ona bagra koja je otkidala na Dr.Iggija i slicno smece u vreme sankcija.
E onda je techno postao popularan.Postojala je grupa ljudi koja je gurala toPoceli cak i da dovode prve strane umetnike kod nas.I polako je to postajalo fensi i onda su i ti turbo folkeri pohrlili tamo.Tako je krenulo a sada su svuda ako je to fensi i naravno redovni i dalje na koncertima ,kako si ti napisao"posrnulih pevaljki" itd.
U mom kraju ima jedan kafic koji ima kao neki dzubox.I tu izlazi takva fensi ekipa.Uglavnom se sa dzuboxa cuje severina,natasa bekvalac,ceca,...pa cak i ivan-200 na sat.
I kada je prosle godine gostovao Jamiroquai jedan od njih nabavio karte za dz i odose oni da slusaju
Jamiroquaia.A nemaju pojma ni ko je,ali to je fensi. :) .

torrente_bg:

e, da, skidanje patika......
isto sranje - drugo pakovanje...bas tako....
tada se sve vrtelo oko toga ko nosi koje patike, a sada je sve u tome ko ima kakav mobilni...
ko zna sta ce biti za deset godina....)

@torrente_bg

Sto se tice tih kafica 100% si upravu. Kad cujem Cecu muka mi je, a sto je najgore masa luda za njom i za njenim imidzom. A niko nece da se priseti kako je Ceca izgradila imidz...a izgradila ga na ratnom profiterstvu i zlocinima. I sta je Ceca sada...citam u nivonama- ''Ceca brend Srbije''??? E ako mi nemamo nista bolje od turbo folka, tresi-mesi, ceca, cica, mica i zorica svaka nam cast...ma narod je lud sto sve to trpi...

g-rock:
extra< jos jedan izraz koji koriste zeldi likovi, koji ne mogu da se otrgnu od onih bednih vremena.
extra nije bass seljacki izraz....mnogi ga koriste jer im se uvukao pod kozu....mene uzasno nervira al eto nekad mi izleti....ebesh ga :evil:

a sto se tice 90-ih.....pa ono....drago mi je sto se ne secam mnogo....al znam da idalje vazi onaj trend da obuces uski donji deo treneke i cipelice sa cikonima na stiklu....aaaaaaaaaa :evil: brat jedne likushe iz razreda nosi puma patike, svetle farmerice, belu kosulju i roze dzemper uvucen u farke. a oko vrata mu visi zlatna kajla s krstom.....mis'im....kazu to je moderno....oooo bozemesacuvaj

a kakva je to frizura tarzanka?? za tu stvarno nisam cula :?

Sweet_Jane:
Iiiiiiiiju, dete! Ćuti, ne brukaj se pred svetom!
2.gif

Sweet_Jane:

Stvarno kako nisi cula za tarzanku? Videla si to sigurno...
Sta ja znam, mozda se nesto i promenilo od tih 90-ih, bio sam nedelju dana u BG i nisam primetio nesto dizel likove...video sam ove fensere, ali dizelase i nisam nesto skontao...verovatno nisam isao na splavove takvog tipa :lol: ...cekam beer fest pa da se opustim :wink:

Bice dobro, jedva cekam da pocne...mada necu biti sva cetiri dana. Cini mi se da je najbolji program, bar meni, u cetvrtak i subotu. Moram da skupim ekipu pa da palimo za BG..a piva kol'ko 'oces...jos ako Direktori budu pevali pesmu ''...mi volimo pivo i pivo voli nas...'', bice haos...i naravno Ramba ne smem da propustim

Rujevit:
Sta ja znam, mozda se nesto i promenilo od tih 90-ih, bio sam nedelju dana u BG i nisam primetio nesto dizel likove...video sam ove fensere, ali dizelase i nisam nesto skontao...verovatno nisam isao na splavove takvog tipa :lol: ...cekam beer fest pa da se opustim :wink:
Imam tu "čast" da poznajem par likova koji nose tarzanke... :-?

ludo dete:
Imam tu "čast" da poznajem par likova koji nose tarzanke... :-?

Jedan drug je u toku II god. gimnazije nosio tarzanku ali je zbog pritiska profana morao da se ''uozbilji''. Ne svidja mi se ta frizura, nemam bas lepo iskustvo sa 'tarzanima':)...prvo mi je, dok sam imao obuku za voznju lik ilzteteo pred auto, tako da umalo nisam umro, a drugi put sam se na nekoj svirci potukao sa 'tarzanom'..nisu mi gotivni :twisted:

Rujevit:
sigurno sam videla al ja tu frizuru ne znam pod tim imenom. stoga nek mi je neko opishe....

Mnogo glupa frizura stvarno...A zar je ovo "fancy" oblachenje, mjuza i ponashanje ok? Svet sponzorusha, glupavih bogatasha i pederchica u roznim majicama... Mislim da su "zeldi" mozda preterivali u nechemu ali ipak je meni "fancy" ono totalno sranje josh mnogo gore...

yugo 45:
posto je alien postovao o airmax 2 patikama to me je podsetilo na 90-te i uvlacenje gornjeg dela trenerke u farmerke i jos gore dzempera u farmerke
dizel vreme
seca li se iko toga?

josh uvek cuvam metalni kaish sa srebrnom legurom :))))

e to je bilo vreme .... Replay farmerice , kappa DANONE , air max 2 ili 4 , ili Reebok insta pump .....

bio sam jedan od tih tromblona ....narocito kad se setim kad sam upasivao crnu rolku i preko nje beli dzemper na V :)))))

Back