Trenerke, da ili ne?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Za Balkan i istocnu Evropu vazi da su trenerke poprilicno populrne, pa se ja pitam odakle takva popularnost trenerki na Balkanu i istoku Evrope?
Sta mislite o trenerkama, jesu li pogodne za svakodnevno nosenje, pa i van kuce ili su trenerke predvidjene samo sa kao sto im ime kaze trening?

Za Balkan i istocnu Evropu vazi da su trenerke poprilicno populrne, pa se ja pitam odakle takva popularnost trenerki na Balkanu i istoku Evrope?
Sta mislite o trenerkama, jesu li pogodne za svakodnevno nosenje, pa i van kuce ili su trenerke predvidjene samo sa kao sto im ime kaze trening?

Sigurno su popularne jer su udobne :lol: Redovno nosim pamucne trenerke i dukseve u razlicitim situacijama... Ne bih otisla na neku veceru/rucak u trenerci, ali na kafu i tako te opustene varijante vidjanja redovno.

Jedino sam alergicna na susakave u kombinaciji kao sto rece Dzordzi :lol:

Nisam neki ljubitelj trenerki, tako da ih ne nosim ni u kakvim prilikama, pa ni po kući. Nemam neki poseban razlog za to, jednostavno mi se ne sviđaju, pa ih ni ne kupujem.

Обожавам тренерке, поготово шушкаве и разним дречавим бојама. Наравно ту је и Ер Макс у још дречавијим бојама. На тај начин привлачим женке око себе, као сваки папагај, што је дречавији то се женке више пале.
Такође, то је аристократски.

- - - - - - - - - -

Углавном, сад без сарказма, удобне јесу, памучне су ми боље и носим их по кући. Кад изађем негде никако.

Poslednja izmena:

Nema to veze sa geografijom, čak ćeš i u američkim filmovima ili realnim snimcima sa ulica američkih i zapadnoevropskih gradova videti da ima ljudi i mesta gde se "furaju" trenerke kao svakodnevna odeća.

Ja nikada nisam bio dizelaš, i trenerku i šuškavac nosim uglavnom na trčanje, ali ponekad mi se dogodi da se isteturam na ulicu u toj kombinaciji i tumaram po ceo dan bez blama idući svuda, po šumi i po tržnim centrima i po groblju, sa slušalicam u ušima, utonuo u svoj svet latentnog samoubice prezirući ceo svet i samoga sebe...hm, ovaj, da, trenerke...

Ne moze trenerka (osim na treningu i u kuci) , nije approved !

Volim trenerke,ali ih ne nosim svuda-naravno.
Mogu biti lepe i seksi,nisu to više trenerke samo da bi se treniralo...krojevi su se promenili (bar ženski ) Pliće su i uže (donji delovi) a gornji su kraći,imaju tačnu dimenziju ramena,prate liniju tela,uži su rukavi.

Imam jednu ljubičastu koju posebno volim :zzima:

trenerka DA-za po kuci,za park, za sport, do prodavnice i pijace, u komsiluk na kafu
trenerka NE- za sve ostalo

Back