Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, ti si onaj kom sam rekao da mi poduva vuvuzelu. Ili ne? Ima vas mnogo, i svi ste jednolični. Ne mogu sve da vas pobrojim. Ali hvala što si se javio.
Što se pipice tiče, moja je namenjena devojkama, a ne transrodnim modnim kreatorima. I dovoljno razvijena da posluži nameni.
Pozdrav od Filozofa (da, to je onaj kom si hteo da poduvaš).
P.S. Ne kaže se "filozofu" nego "filozofe".
kakva majmuncina ovaj filozof ne zna za meru
jes ti svestan kako bi te ja iznabado u rl
ajd idi jebi nesto momak
Opet si izasao iz bele sobice??Nismo se tako dogovorili filozofu..Idi popij lekic,bice ti bolje
Pa hteo sam da ti poduvam vrlo rado ali ti ga nemas na tvoju veliku zalost ..Uostalom tebi krivo sto je moj decko bezibre obdaren za razliku od tebe .....Kad si toliko obdaren ko sto kazes idi karaj nesto a nemoj tu meni da se brecas ...jadnice jedan!
Pa nije moja vuvuzela za svakoga, pametnjakoviću. Moraš da imaš dobar plućni kapacitet. A obzirom da si samo s bežibreom opštio... ne, ne bi me izdržao.
P.S. Znam da si hteo da mi poduvaš, biće prilike, opusti se. Volim ja da sodomizujem naivne manekenke.
Ja tebe ne bih iznabadao, suviše nežno deluješ.
Bilo bi dovoljno da staviš vuvuzelu u usta i podržiš gladnu decu u Africi svojim pljuvačnim izlučevinama... deluješ humano.
Ovo je bila duhovitost u pokusaju..E macane kres sa mnom mozes samo da sanjas..Ti manekeNKi su malo iznad tebe,znas
..
Ostavljam te da se dopisujes sam sa sobom...
al ja bi tebe bas iznabadao,najneznije i najhumanije sto mogu
Crni pojas, tako beše?
Pazi da ti kimono nije predugačak. Ne volim previše petljanja kad skidam nevinost nežnim devojčicama.
http://i94.photobucket.com/albums/l110/Merkur_2006/zivkovic.jpg
ovo je pre oko 3 godine,e,mozda mi je sada mali bas cu probati
a i bice ti lakse ;D
Имам велики проблем с тремом... Увек када ме нека ''изненадна'' ситуација задеси добијем тешку трему, а те ситуације често нису ништа специјално и већина других људи због њих не би добила трему. Јуче сам кренуо на часове вожње и имао сам толику трему да сам једва покренуо ауто, и не знам како да се ослободим исте (ово с аутом је само последњи пример манифестовања треме који ми се десио). Да ли ви патите од треме и како се борите против ње?
samo udahnes duboko,mozes i da zazmuris i ohrabris se nekom klise recenicom mogu ja to i cim udjes u kola proci cete ili ako ti to ne pomaze probaj da dises duboko da bi se smirio! Kako ces onda voziti sam ili kako ces polagati kada imas toliku tremu na casovima? Ja sam prvi put pao voznju zbog treme(zaboravio da vezem pojas),e drugi put sam se ohrabrio i fokusirao dvesta posto na sve gluposti sto se obavljaju pre kretanja i polozio sam ko od sale.
nije to nista,uplasi se tek ako ti se ugasi auto na polaganju ko meni,a pandur se smeje pozadinaravno pao sam ,a drugi put bila pandurka
,pa proso.Pouka samo vera u sebe i bez razmisljanja ko gleda i sta misli