Трема

Ah, ti si onaj kom sam rekao da mi poduva vuvuzelu. Ili ne? Ima vas mnogo, i svi ste jednolični. Ne mogu sve da vas pobrojim. Ali hvala što si se javio.

Što se pipice tiče, moja je namenjena devojkama, a ne transrodnim modnim kreatorima. I dovoljno razvijena da posluži nameni. :)

Pozdrav od Filozofa (da, to je onaj kom si hteo da poduvaš).

P.S. Ne kaže se "filozofu" nego "filozofe".

Opet si izasao iz bele sobice??Nismo se tako dogovorili filozofu. :hahaha: .Idi popij lekic,bice ti bolje :hahaha:

Pa hteo sam da ti poduvam vrlo rado ali ti ga nemas na tvoju veliku zalost ..Uostalom tebi krivo sto je moj decko bezibre obdaren za razliku od tebe ... :klap: ..Kad si toliko obdaren ko sto kazes idi karaj nesto a nemoj tu meni da se brecas ...jadnice jedan!

Opet si izasao iz bele sobice??Nismo se tako dogovorili filozofu. :hahaha: .Idi popij lekic,bice ti bolje :hahaha:

Pa hteo sam da ti poduvam vrlo rado ali ti ga nemas na tvoju veliku zalost ..Uostalom tebi krivo sto je moj decko bezibre obdaren za razliku od tebe ... :klap: ..Kad si toliko obdaren ko sto kazes idi karaj nesto a nemoj tu meni da se brecas ...jadnice jedan!

Pa nije moja vuvuzela za svakoga, pametnjakoviću. Moraš da imaš dobar plućni kapacitet. A obzirom da si samo s bežibreom opštio... ne, ne bi me izdržao.

P.S. Znam da si hteo da mi poduvaš, biće prilike, opusti se. Volim ja da sodomizujem naivne manekenke.

Pa nije moja vuvuzela za svakoga, pametnjakoviću. Moraš da imaš dobar plućni kapacitet. A obzirom da si samo s bežibreom opštio... ne, ne bi me izdržao.

P.S. Znam da si hteo da mi poduvaš, biće prilike, opusti se. Volim ja da sodomizujem naivne manekenke.

Ovo je bila duhovitost u pokusaju ;) ..E macane kres sa mnom mozes samo da sanjas..Ti manekeNKi su malo iznad tebe,znas ;) ..

Ostavljam te da se dopisujes sam sa sobom :manikir: ...

Ovo je bila duhovitost u pokusaju ;) ..E macane kres sa mnom mozes samo da sanjas..Ti manekeNKi su malo iznad tebe,znas ;) ..

Ostavljam te da se dopisujes sam sa sobom :manikir: ...

Bolje duhovitost u pokušaju, nego osoba u pokušaju. Prepoznaj se... macane. :)

Važi, dovoljan sam sam sebi. Možeš eventualno da me pitaš nešto vezano za vuvuzelu. Teška je to mašinerija.

Pusa

P.S. Bežibre - ;)

Имам велики проблем с тремом... Увек када ме нека ''изненадна'' ситуација задеси добијем тешку трему, а те ситуације често нису ништа специјално и већина других људи због њих не би добила трему. Јуче сам кренуо на часове вожње и имао сам толику трему да сам једва покренуо ауто, и не знам како да се ослободим исте (ово с аутом је само последњи пример манифестовања треме који ми се десио). Да ли ви патите од треме и како се борите против ње?

samo udahnes duboko,mozes i da zazmuris i ohrabris se nekom klise recenicom mogu ja to i cim udjes u kola proci cete ili ako ti to ne pomaze probaj da dises duboko da bi se smirio! Kako ces onda voziti sam ili kako ces polagati kada imas toliku tremu na casovima? Ja sam prvi put pao voznju zbog treme(zaboravio da vezem pojas):rumenko::lol:,e drugi put sam se ohrabrio i fokusirao dvesta posto na sve gluposti sto se obavljaju pre kretanja i polozio sam ko od sale.

samo udahnes duboko,mozes i da zazmuris i ohrabris se nekom klise recenicom mogu ja to i cim udjes u kola proci cete ili ako ti to ne pomaze probaj da dises duboko da bi se smirio! Kako ces onda voziti sam ili kako ces polagati kada imas toliku tremu na casovima? Ja sam prvi put pao voznju zbog treme(zaboravio da vezem pojas):rumenko::lol:,e drugi put sam se ohrabrio i fokusirao dvesta posto na sve gluposti sto se obavljaju pre kretanja i polozio sam ko od sale.

Е браво за дисање! То може увек много да помогне.
Свако ко има трему треба,бар минут пре тог догађаја који га плаши да се усредсреди само на дисање.То је мени рекла моја професорица вештине комуницирања.
А тако сам и ја имала трему од јавног наступа док нисам игром случаја изашла да читам семинарски пред целим амфитеатром.Мислила сам да ћу да паднем ал сам без проблема лепо прочитала и сад ми је много лакше.

Imam veliku tremu kada treba da pricam nesto pred puno ljudi....pa makar bilo i drustvo...
Ono kada te svi gledaju i slusaju....
Na jednom polaganju sam bukvalno ''pobegla'' jer sam od treme zaboravila tekst....(10-ak recenica koje sam ucila mesec dana unapred) i dan pre ih znala u pola noci....
Hahaha, ''dan pre ih znala u pola noci'' :lol:

Poslednja izmena:

Back