Treci svetski rat !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Vidim da je moja kontroverzna tema izazvala buru reakcija od mojih obozavalaca, ali i onih koji su ljubomorni na mene, jer sam lepa, dobra, postena, nevina i iskrena. Kada ste zvezda naucite da se nosite sa svima, ali i svakakvima. Ja, ipak, volim sve ljude ovog sveta, ali vidim da je potrebno dodatno objasnjenje za moje teme, jer ljudi verovatno s nestrpljenjem citaju moje teme, pa preskacu neke vazne stvari, tako da cu napraviti jedan kratak size aktuelnih desavanja.
Ja sam verena i zivim sa deckom. On hoce da se vencamo za godinu dana, a ja mislim da treba da se vencamo sto pre. Nije ni vazno to. Taj konflikt je zamrznut. Srecom, on mi jede iz ruke, prestao je da smrdi na pljeskavice i hrani se zdravo, doduse, povremeno naruci neke morske specijalitete, ali i te splacine cemo izbrisati. ne zelim da se moja voljena osoba truje kojekakvim otpadom, ukljucujuci tu i alge.
Drugi slucaj je moj bivsi decko iz Izraela. On je mnogo sladak. Cujemo se na njegovu inicijativu. Bili smo zajedno, njegovi roditelji su se bunili posto sam ja hriscanka, a imala sam tada i 12 godina, a on 25. Nesto su izmisljali da je to sramota, pedofilija bla, bla, bla. On mi je bio najbolji drugi i ja sam ga prakticno uvela u ljubavni svet, jer sam ga naucila kako se ljubi. Kakva je to razlika od 12 godina, molim vas. To je toliko nevazno, a u ostalom, ako je zbog hriscanstva i Isusu je majka bila Jevrejka, pa je i on Jevrejin i nikom nista. Zar je moja ljubav trebalo da se zavrsi zbog toga?! Ja ljude ne delim prema religijama i glupostima, mada se nikada ne bih udala za Jevrejina, zato sto oni zele da im deca budu Jevreji, a ja bas volim hriscanstvo. Dakle, proslo je mnogo vremena, on se ozenio sa Jevrejkom, koja je poreklom iz Italije. I ona je mnogo dosadna, kezi se, beci se, debela je i nije tako zgodna kao ja i ljupka. Njegove roditelje je razjurila. Nigde ih nema. A ja sam njih tako postovala. Cak i onog njegovog strokavog oca sa pejotima i bradom. On je zapoceo nas kontakt ponovo preko skajpa. Stalno mi govori da me voli i da ne moze da zivi bez mene, ali nikako da preduzme nesto. Pre neki dan sam mislila da je on onlajn, a ispalo je da je bila njegova zena, pa me je napala tamo i ja sam se uplasila. Angazovala sam moju najbolju drugaricu Binu, ja je zovem i Biki da ne bude zabune da ode i da se infiltrira u njihove redove, da ja vidim sta se to desava sa njima. Nisam nista lose uradila. Bina jeste ok, ali mislim da je malo ljubomorna na mene, jer kada smo igrale trbusni ples, svi su mene castili vise od nje. Ipak, plavusa sa trbusnim plesom i plesom uopste je svima super.
Cim nesto saznam od Bika ja cu vam javiti.
Nadam se da vam je ovo objasnjenje pomoglo da shvatite sta se desava. I dalje sam verena, nevina i zaljubljena. :heart:

a0d8a07dd17325aa7eeb8d84b3fbf9e0.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back