TREĆI ЧOVEK

Ко ме зна и ко је помало пратио шта мислим, зна да сам одавно говорио да руководство СРС-а треба да сиђе и преда узде у руке млађих и бољих ... Посебно сам био за то да се Николић промени. ;)

А Шеки - остаје наравно .

Ti si znači - tvrda struja, sa Radetom i Natašom.:confused: Ne mogu tebe da zamislim kako kuneš Nikolićevu decu, izvini, ali nekako mi ne ide uz tebe.

Ti si znači - tvrda struja, sa Radetom i Natašom.:confused: Ne mogu tebe da zamislim kako kuneš Nikolićevu decu, izvini, ali nekako mi ne ide uz tebe.
Како си закључила да сам тврда струја ? :???:
Ово о смени Николића сам одавно причао и невезано за ССП ... а о клетвама - таман посла. Тиме се нисам бавио, мада нешто размишљам о УСА ... :)

Mislim da je Šekiju konkurencija svaako ko dođe na čelo SRS-a nakon Nikolića. :rtfm:
To je treća osoba za odstrel!:rtfm:

Pa ne može to baš preko noći
nije ni TN preko noći posatao lider radikala (ako ne računaš onoga u Hagu) kako mu je to dodeljeno
Da zasedne Vučić, treba bar godinu dana, ali nisam siguran da će on to dobiti tako lako
Krasić, Todorović, Hip-hop Lazić....to su odani i provereni kadrovi spremni samo da odrade tehnički posao dok se vožd ne vrati, to je bilo namenjeno i TN, ali je on siroma malo začeprkao i počeo da misli svojom glavom.
Daleko bilo da ja sad od jednom gajim simpatije prema TN, kao čovek je bolji i od Ljigavog i od Vojvode, ali na tome samo ostaje, nešto bolji od ovih.

Ко ме зна и ко је помало пратио шта мислим, зна да сам одавно говорио да руководство СРС-а треба да сиђе и преда узде у руке млађих и бољих ... Посебно сам био за то да се Николић промени. ;)

А Шеки - остаје наравно .

:ok::ok: potpisujem.

Lepo što ste priznali grešku, međutim, ja tražim da vratite sve bodove koje sam vam dala. Političar mora da bude dalekovid kao SM u pismu napisanom oktobra 2000. u kome je sve tačno predvideo o prošlosti.

ja vama ništa ne vraćam, a dogovor još nije sasvim izvestan :cool:

Za Srbiju je u jednu ruku i bolje sto se SRS raspala. Kao onakva ona se nikada ne bi tretirala kao "demokratska" vec kao ratoborna, diktatorska itd. Na ovaj nacin Nikolic zamazuje oci mnogim "umerenijim" glasacima kao i EU. Zalaze se za ulazak u EU, a opet zadrzava skoro celu Seseljevu ideologiju. Znaci konacno mi mogli da dobijemo stranku koja bi bila slicna Dodikovoj u Srpskoj, to jest "demokratsku" po izgledu a u stvarnosti veoma nacionalisticki opredeljenu.

Lepo što ste priznali grešku, međutim, ja tražim da vratite sve bodove koje sam vam dala. Političar mora da bude dalekovid kao SM u pismu napisanom oktobra 2000. u kome je sve tačno predvideo o prošlosti.

ja vama ništa ne vraćam, a dogovor još nije sasvim izvestan :cool:

Ne bih da širim diskusiju na tu temu.
Opšte je poznato da posle davanja nema kajanja:mrgreen:

Back