- Poruka
- 20.959
OK i ti si u pravu, al sad reci, da li da ispravljam ?![]()
Kasno je sad za isparvke... vidi šta ga ih otišlo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко ме зна и ко је помало пратио шта мислим, зна да сам одавно говорио да руководство СРС-а треба да сиђе и преда узде у руке млађих и бољих ... Посебно сам био за то да се Николић промени.
А Шеки - остаје наравно .
Како си закључила да сам тврда струја ? :???:Ti si znači - tvrda struja, sa Radetom i Natašom.Ne mogu tebe da zamislim kako kuneš Nikolićevu decu, izvini, ali nekako mi ne ide uz tebe.
Provalio IRON
Baš me zanimalo da li će i kada biti primećeno![]()
A vidi što imamo zelene moderatore...
mi džombe naime imamo drugu boju![]()
Ne verujem previše je ljiga. Mislim da neće krenuti za tomom.
On sad vidi svoju šansu.
Naravno, pogrešiće, kao i uvek![]()
И ја кажем : Уааааа зелени !Uaaaaa zeleni!![]()
Sad će i tebe da overi, tra la laaaaИ ја кажем : Уааааа зелени !![]()
Mislim da je Šekiju konkurencija svaako ko dođe na čelo SRS-a nakon Nikolića.
To je treća osoba za odstrel!![]()
.
Daleko bilo da ja sad od jednom gajim simpatije prema TN, kao čovek je bolji i od Ljigavog i od Vojvode, ali na tome samo ostaje, nešto bolji od ovih.
Ко ме зна и ко је помало пратио шта мислим, зна да сам одавно говорио да руководство СРС-а треба да сиђе и преда узде у руке млађих и бољих ... Посебно сам био за то да се Николић промени.
А Шеки - остаје наравно .
Ja bih, da sam na Tominom mestu, za inat ostala u sali i glasala - za. Pa nije valjda takav čovek da kaže pa da posle pljune.![]()
Lepo što ste priznali grešku, međutim, ja tražim da vratite sve bodove koje sam vam dala. Političar mora da bude dalekovid kao SM u pismu napisanom oktobra 2000. u kome je sve tačno predvideo o prošlosti.
ja vama ništa ne vraćam, a dogovor još nije sasvim izvestan![]()
Lepo što ste priznali grešku, đemutim, ja tražim da vratite sve bodove koje sam vam dala. Političar mora da bude dalekovid kao SM u pismu napisanom oktobra 2000. u kome je sve tačno predvideo o prošlosti.
ja vama ništa ne vraćam, a dogovor još nije sasvim izvestan![]()
Ne bih da širim diskusiju na tu temu.
Opšte je poznato da posle davanja nema kajanja![]()