Трећи балкански рат

nije, priznajem....ali nekako mi je logicno da se placaju dnevnice
a to je tocno sto sam procitala za rezerviste...
Ukratko rezervisti su ljudi koji su vec odsluzili vojni rok, i tu su da u slucaju pichvajza popune i u odredjenim, uglavnom manje vaznim zadacima, odmene redovnu vojsku.

Ne isplacuju im se dnevnice za vezbe, nego za duze odsustvo iz civilstva, poput, je l' te, rata.

A da je Srbija jajarski postupila prema rezervistima koji su se borili na Kosovu, jeste.

Ukratko rezervisti su ljudi koji su vec odsluzili vojni rok, i tu su da u slucaju pichvajza popune i u odredjenim, uglavnom manje vaznim zadacima, odmene redovnu vojsku.

Ne isplacuju im se dnevnice za vezbe, nego za duze odsustvo iz civilstva, poput, je l' te, rata.

A da je Srbija jajarski postupila prema rezervistima koji su se borili na Kosovu, jeste.

hvala na objasnjenju...
i izvinjavam se ako sam te povrijedila, nije mi bila namjera...

Bila mi je sumnjiva ta lino-lida odavno.
Kao i svaki izdajnik pala je na sitnici - ustaškoj pasti za zube.
Fuj

izvoli lilolilda
http://www.kupujmo-hrvatsko.hr/

A imeni onaj mali adadjo sumnjiv sa prijavom, verovatno je ista IP adresa samo drugi browser, pa simulira da ga neko žali. Šta ti je podsvest kod ovih što su utripovali da su žensko - odmah bi da budu žrtve za javnost a ovamo teraju svoje.

Cccccc

Дај НЕ СЕРИ!!!! ЈА САМ ВЕЋ РЕКЛА ДА КОРИСТИМ АЗУЛИН И КОЛУНОС У КОМБИНАЦИЈИ!!!!!

А то што сам понекад променула пасту боже моооој!!!!!

СВИ ОВДЕ НА ФОРУМУ ЗНАЈУ ДА САМ СРПКИЊА И ТИМЕ СЕ ПОНОСИМ!!!!!

Koje su ti to azulin i kolynos? Nešto novo 2 in 1?z:mrgreen:
Iskreno njih zaobilazim, kao najjeftinije, a čuo sam i da utiču na moždane ćelije.
Naravno, to ćeš osetiti s' vremenom. Za sada samo drugi primećujuz:mrgreen:

Koje su ti to azulin i kolynos? Nešto novo 2 in 1?z:mrgreen:
Iskreno njih zaobilazim, kao najjeftinije, a čuo sam i da utiču na moždane ćelije.
Naravno, to ćeš osetiti s' vremenom. Za sada samo drugi primećujuz:mrgreen:

doramad.jpeg

НЕ СЕЕЕРИИИ!!!! Не зајебавај ме више.....ако се ико борио протеклих месеци овде на форуму и сви на форуму знају да сам СРПКИЊА!!!!!! Ово једино могу да схватим као твоју провокацију!!!!!!!!!

Погледај мало мој БЛОГ и датум од када сам писала теме, завири и прочитај о чему сам писала и колико сам их кроз сузе писала!!!!!!! ЗАТО НЕ СЕЕЕЕРИ ВИШЕ!!!!!!!!!!

ПОЛА ФОРУМАША ОВДЕ БИ ДАЛО ДЕСНУ РУКУ ДА САМ ЈА СРПКИЊА!!!!!!!!
z:dm5:

Ti Srpkinja....hm...sumnjiva si do bola...jos koristis i ustaski Zirodent,sve mislim da si ti u stvari strani spijun i domaci placenik§..tako valjda nekao ide u "patriotskoj" terminologiji....hm...hm..:think::think::think::tajna:

Nadje ti svoju Frančesku a ja i dalje tražim Plavu Bilju da je vodim na Labudovo jezero da se kupamo. :cvet:

Dok se tako ponasas, Bilju neces naci, nego samo u snovima...z:mrgreen:

U pravu si, zaokružio je na 10000z:mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5828925&postcount=560
Posle SDK ovo mu je jedna od najvećih izvala, i nemoj više tako javno da se oduševljavaš, prvo me pitaj na ppz:mrgreen:

Nije, ja sam pisala, pa obrisala taj svoj post, ali ajde opet - tacno je da ugradnja zuba kosta cak i oko 800E (to je zub po zub). Inace za starije, obicna (totalna ili parcijalna) proteza kosta 200-250E. Ali, postoje i porcelanski zubi, i tzv. procera tehnika, koja je skupa k'o djavo! Tako da...Tihi je zaista u pravu (osim ako neces da stavis najjednostavniju protezu).

To si dobro provalila, verovatno se sećaš one naše rasprave oko belog luka, pa te asociraloz:mrgreen:

Da, ljubavi moja...:zaljubljena:Beli luk je moj "afrodizijak"!z:mrgreen:

TIhi je imao neke argumente dok je bio Jerry ili Markowac, bio je dobar i kao Skijašica, infostud, BorisBarbika i Pekar, nije bio loš ni kao radikaldosmrti.... ne znam na koje argumente konkretno mislišz:mrgreen:
Sigurno na one kad jepisao u ženskom roduz:mrgreen:

To zaista ne znam...z:poz:

Back