Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I meni je to ok ali zakon je jasan - nikakve naknadne prepravke i dorade inače atest. I ja sam jedva dočekao pre 30 god da na keca nakarabudžim treće štop svetlo i bio sav važan
Netačno automobili koji su davno izašli iz fabrike bez sigurnosnih pojaseva i danas mogu da se registruju bez pojaseva. Tvoje je dal ćeš da ih ugradiš naknadno zbog svoje lične bezbednosti i time rizikuješ da ideš na atest za iste.
Proizvođač ili uvoznik prilagođava vozila za određena tržišta i tamošnje zakone a kupac sa time nema ništa ponajmanje da sam ugrađuje nešto kako bi registrovao vozilo.
Proizvođač ili uvoznik prilagođava vozila za određena tržišta i tamošnje zakone a kupac sa time nema ništa ponajmanje da sam ugrađuje nešto kako bi registrovao vozilo.
To je nešto drugo zato američka kola moraju da imaju homologaciju a to košta pa ih nema polovnih. I vw iz amerike bi isto išao na homologaciju i neke prepravke tipa kočnice i signalizacija i još trista čuda.