Treca sreca

Mene je nekada davno zezao neki lik, za vreme rata, sto bi rekao stric Albert Troter, da kasnim, naime on se tri puta zenio. Nije bio neka faca, ali radio je na deviznom odeljenju kod Vobana, plus iz hobija tukao i po poljoprivredi, ono imao zemlje, pa da ne stoji neobradjeno, u zrelim godinama, ali perspektivan matorac, pa koja bi mu snajka odolela. Znaci mislim o tim ljudima - neka, moze im se.

• Podržavam
Reactions: Em.
Mene je nekada davno zezao neki lik, za vreme rata, sto bi rekao stric Albert Troter, da kasnim, naime on se tri puta zenio. Nije bio neka faca, ali radio je na deviznom odeljenju kod Vobana, plus iz hobija tukao i po poljoprivredi, ono imao zemlje, pa da ne stoji neobradjeno, u zrelim godinama, ali perspektivan matorac, pa koja bi mu snajka odolela. Znaci mislim o tim ljudima - neka, moze im se.

:lol:

ma ja sam vec posl prvog odustala. videla dane umem, i sta da se guzim.
a o muskarcima sta mislim..pa nista. ozene se samo jer aktuelna zena tako hoce, da bude postena..svesni da nece trajati. mism kome nije trajalo dva tri puta, cetvrti kao hoce? ma daj. smijurija.

Sveti Petar razvrstava pridošle - ko u Raj, ko u Pakao.
Jedan kome je određen Pakao stade da moljaka da ipak ode u Raj. Napravi se gužva i Sveti mu naredi da se skloni i omogući prolaz.
Ovaj stade blizu rajskih vrata i posmatraše razvrstavanje pridošlica.
Jednom od pridošlica Sveti Petar reče: "Ne znam šta ću s tobom. Nekako si na samoj granici, ni za Raj, ni za Pakao. Jesi li bio ženjen?"
"Jesam!"
"E onda si bio mučenik! Idi u Raj!"
Na to onaj što je moljakao povika: "Pusti i mene u Raj Sveti Petre! Ja sam se dva puta ženio."
Sveti Petar na to odgovori strogo:
"Odbij! U Raj ne puštamo budale!"

Zene,

Da li bi bile nekom treca zena odnosno udale se za nekoga kome je brak sa vama treci (cetvrti, peti)?

Sta mislite o ljudima koji se vencavaju nekoliko puta?

Mislim da su neozbiljni i da to rade radi neke spektakularnosti ili zadovoljenja nekog licnog nedostatka u zivotu.

Brak je pre svega obaveza koju treba ozbiljno shvatiti i nastaje zbog dece. Useljavanje i zajednicki zivot cesto zna da bude skakljiva stvar narocito kada se u to umesa besparica.

Pa sta je sad, ozbiljna sam :huh:
Umesto da furaju veze opusteno oni zene svaku sa kojom su par mes u vezi, pa de si poso pobratime
Ne umeju da rasclane u glavi neke stvari
Jos zamisli one bisere sto prave decu sa svakom :pop:

- - - - - - - - - -

To ona serija? E nemam pojma to ako si na to mislila ne kontam foru
Joj jedva kucam koliko me trucka bus

Pa sta je sad, ozbiljna sam :huh:
Umesto da furaju veze opusteno oni zene svaku sa kojom su par mes u vezi, pa de si poso pobratime
Ne umeju da rasclane u glavi neke stvari
Jos zamisli one bisere sto prave decu sa svakom :pop:

- - - - - - - - - -

To ona serija? E nemam pojma to ako si na to mislila ne kontam foru
Joj jedva kucam koliko me trucka bus

Ma slazem se sa tobom :ok::ok:

Prava zenska tema.:) Aj jos malo pljujte muskarce.

A nijeeeee...univerzalna je. Ali je postavljena na pdf zene. Pa ne mogu da ih pitam, da li biste bile treci muz.

- - - - - - - - - -

Pa sta je razlika imao tri braka ili tri ozbiljne veze, samo u formi.

Ako imas decu iz svake veze, onda je isto. Ako nemas, nije.

Pravis decu sa nekim, pa ne uspe. Pa sa drugim, pa ne uspe...pa sad sa trecim...ono, jedno je veza, drugo su deca i porodica.

Sto bi neko ko je vise puta uspeo da zainteresuje nekoga da napravi ozbiljan korak i poveze se s njim bio manje vredan od nekoga ko se nijednom ili samo jednom upustio u plovidbu bracnim vodama, mozda se moze protumaciti i skroz suprotno, neko ko je nekima i dalje privlacan i pozeljan i pored losih iskustava iz proslosti je itekako spreman za zivotne izazove, ne mora nuzno delovati kao sjeban.

Ma slazem se sa tobom :ok::ok:

A nijeeeee...univerzalna je. Ali je postavljena na pdf zene. Pa ne mogu da ih pitam, da li biste bile treci muz.

- - - - - - - - - -

Ako imas decu iz svake veze, onda je isto. Ako nemas, nije.

Pravis decu sa nekim, pa ne uspe. Pa sa drugim, pa ne uspe...pa sad sa trecim...ono, jedno je veza, drugo su deca i porodica.

Pa sama si sad dala odgovor, ona ostane trudna i onda se ide kod maticara.

Back