Требиње - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme s.bLn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A jeli gdje to ti izlazis?
Navela sam gore nekoliko mjesta gdje ja izlazim i gdje mi je dobro...bas me interesuje gdje je tebi dobro?

pocela sam i ja pomalo da izlazim u Grand, mada i sad mislim da je to kic mjesto, nije lose ni u Undergroundu, a ni u diskoteci, ali samo kad se zalomi, malo se popije i onda nije ni bitno gdje sam, vazno je da imam dobre drugare pored sebe.;)

Cao svima,

Bila sam jednom u Trebinju, jer mi je dobra drugarica s faxa iz tog grada i primetila da tamo svako otprilike ima svoje mesto (kao i u svakom manjem gradu), pa me zanima da li su jos aktuelne neke face koje su bile popularne kad sam ja bila ;)

Necu da otkrivam imena koja ja znam, ali bih volela da cujem od Trebinjaca, t.j. narocito Trebinjki, koji su to frajeri najbolji u gradu... i da... da ne navodimo clanove vrtica, radi se o momcima starijim od 25 godina.. Da vas cujem, drage devojke........?

Dolazim inace za dve nedelje da uzivam u ovom lepom mestu.
Trebinje cuvaj se, stize Nina......

Pozdrav svima :vatromet::vatromet::vatromet:

Evo najave za jednu zurku u Trebinju:
zaface.jpg

Prvo: koji ljudi? Drugo: ko vi? Trece: kakvi to?

Cetvrto i najvaznije: oseca se izvesna doza iskompleksiranosti i zajedljivosti u tvom komentaru... Opusti se i ne brini se oko nebitnih stvari, nije dobro za ten.

I da, naravno - tema je krajnje banalna, ali ovo je forum, a vidis ovi smajlici sa desne strane ukazuju na to (ako te nista drugo ne navodi na taj zakljucak) da je rec o zabavi i razonodi.

Zato je mozda bolja ideja da obrises svoj pun-kompleksa-u-pokusaju-cinicni komentar, da `ljudi` na bi pomislili da ste `vi` (Trebinjci) puni nepotrebnih blamova i kompleksa.

Pozdrav,

Nina

Back