Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
Kako je moguce da sad nema reci o prekidanju reality programa a robijase pustise na slobodu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Даје се значај оним који могу учинити људе мање интелигентним, мање самосвесним и склоним самодеструкцији. Ако то гледаш по цео дан, онда мислиш да је то океј. Којој власти одговара интелигентан човек који мисли својом главом? Цезаров принцип. Дајите им игара. Нека се они занимају глупостима. Диверзија.Koji posle udju u taj isti rijaliti programi to je zanimljiva pojava u nasem drustvu da se problematicnim ljudima daje veliki znacaj
Eva RasNezvanično, ovo su "novi"učesnici Zadruge 4
Kristijan Golubović (150 000 eu)?? Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, Jasmina Medenica, Lepi Mića, Zorica Marković ,Miljana Kulić i Miki Đuričić.. spisak će se popuniti mentalno oboljelim, dokazanim kriminalcima i prostitutkama, lakim kurvama.. sve u cilju bolje gledanosti, zabave, seksa pred kamerama, nasilničkog i prostačkog ponašanja.. dobar primjer za omladinu ali i djecu..
Nezvanično, ovo su "novi"učesnici Zadruge 4
Kristijan Golubović (150 000 eu)?? Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, Jasmina Medenica, Lepi Mića, Zorica Marković ,Miljana Kulić i Miki Đuričić.. spisak će se popuniti mentalno oboljelim, dokazanim kriminalcima i prostitutkama, lakim kurvama.. sve u cilju bolje gledanosti, zabave, seksa pred kamerama, nasilničkog i prostačkog ponašanja.. dobar primjer za omladinu ali i djecu..
narocito je Golubovic primer pristojnosti za mlade narastaje
Било би корисно.treba zabraiti emitovanje rijaliti programa
Po mom misljenju ne treba ih ukinuti, jer su zabavni, i sama gledam Parove i Zadrugu,ne zna se koje je bolje,
Pa za ove ostale jestenarocito je Golubovic primer pristojnosti za mlade narastaje
Pisalo je na internetu pre dosta vremena da taj isti Kristijan Golubovic hoce da kidnapuje neke vrlo vazne ljude,tako da je on i opasan, i inace.
Po mom misljenju ne treba ih ukinuti, jer su zabavni, i sama gledam Parove i Zadrugu,ne zna se koje je bolje, Parovi realno idu najvise, oni su najkvalitetniji, e sad, Zadruga sve zavisi, interesantno je sve ovo sto se desava sa porodicom Djogani,zanimljivi su,pa sta se njima desava, steta sto je kraj.Ovako na oko Ana Korac mi je jos i najlepsa, neretko njihova neslaganja i njihove svadje su ono sto mi ucini dan,kad ih gledam kako se medjusobno sukobljavaju. Treba gledati i kad se slazu ali,smeli su dosta,i svasta mogu reci.U mojoj kuci ima dosta neslaganja i svadja,pa kad njih gledam, ulepsa mi se dan :-)
Za pobedu ne znam ko bi mogao da pobedi,ne pratim bas u toj meri ali, Parovi su jako interesantni,tamo postoje bas jaki ucesnici. Mislim da se u Zadrugu ni ne moze uci tek tako,posebno ako si nepoznat, treba da budu dobro probrani igraci i ljudi vec poznati sirokoj javnosti, ili neki sa posebnim dogovorima. Ali zanimljivo je, sto da ne, bolje je od Farme koju sam takodje tu i tamo preko interneta pratila,kod Parova je najzanimljivije i veoma zivopisno.
A razlika izmedju ta dva programa je kakva?(ne gledam ni jedne ni druge,cak sam potpisnik peticije da se zabrane).Najveća sramota za Srpsku televiziju je rijaliti Parovi.To nije uporedivo sa Zadrugom.