Treba mi zdravstena pomoc, ili ti odgovor na ovo pitanje u vezi moga deke :)

IzzuRba

Početnik
Poruka
1
Zdravo ljudi, moj deda je bio veoma aktivan i sve to, zalozi sporet, znaci sve sve poslove odradi, pre neki dan je bio negde, i dobio je temperaturu, sada lezi, na pocetku je imao nos zapusen, pun je bio slajma, i pio je prasak, za izdisanjave, ili ti kako se vec zove, sada je cist, i proslo ga je, ali opet ima problem, on ima negde oko 75 godina, znaci tesko dise, tesko se umara, ubrzano dise, kada se malo krece, treba mi neka preporuka, sta da radim da bih mu pomogao, sta treba da kuvam, cajeve? ne znam ni sam, treba mi vasa pomoc, na netu ne mogu da nadjem nista o tome, tako da sam dosao ovde, hvala, pomoc sto pre molim vas ! :) :bye:

Pokupio je negde virus.....Neka lezi sto vise da cuva energiju, kuvaj mu cajeve, supice, puno tecnosti....Kupi limun i pravi mu limunade, potreban je vitamin C da bi se organizam borio sa infekcijom.....Teraj ga da jede na silu da ne bi gubio snagu, ali zapamti mora da pije mnooogo tecnosti, pogotovo jer ima temperaturu.....

Dalje, odvedi coveka kod doktora ako mu je lose, pa da mu da lekar eventualno i neki antibiotik, da se ne razvije neka bakterijska infekcija.....

A ostali ukucani, sta je sa njima? Je l si ti sam sa dekom, pa pitas kako da pomognes bolesnom coveku ili ?

Ako ima vise od 38, daj mu neki lek za temperaturu sigurno imas u kuci, ako nemas, kupi u apoteci....

Zdravo ljudi, moj deda je bio veoma aktivan i sve to, zalozi sporet, znaci sve sve poslove odradi, pre neki dan je bio negde, i dobio je temperaturu, sada lezi, na pocetku je imao nos zapusen, pun je bio slajma, i pio je prasak, za izdisanjave, ili ti kako se vec zove, sada je cist, i proslo ga je, ali opet ima problem, on ima negde oko 75 godina, znaci tesko dise, tesko se umara, ubrzano dise, kada se malo krece, treba mi neka preporuka, sta da radim da bih mu pomogao, sta treba da kuvam, cajeve? ne znam ni sam, treba mi vasa pomoc, na netu ne mogu da nadjem nista o tome, tako da sam dosao ovde, hvala, pomoc sto pre molim vas ! :) :bye:

Odvedi deku doktoru da preslusaju pluca mozda treba antibiotik ,

Back