Treba mi savet lekara, do posete lekaru.

Idemacaokotebe

Zainteresovan član
Poruka
124
Zdravi svima u okviru prepoperativne pripreme radila sam rendgen pluca i srca i kada sam stavila taj snimak na svetlost, jasno vidim neke tackice na jednom plucnom krilu, ne znam sta to moze biti i znaci li nesto, ali jako sam zabrinuta? Dr imam zakazano tek za ponedeljak, inace sam hipohondar i svasta mi pada na pamet, je li ovo razlog za odlaganje operacije?

Zdravi svima u okviru prepoperativne pripreme radila sam rendgen pluca i srca i kada sam stavila taj snimak na svetlost, jasno vidim neke tackice na jednom plucnom krilu, ne znam sta to moze biti i znaci li nesto, ali jako sam zabrinuta?
Svaki put kad uradiš rendgen, snimak ide prvo kod dežurnog rendgenologa koji daje svoje mišljenje.
Gde si ti to radila rendgen?

U studentskoj poliklinici, u pinedeljak sam zakazana kod interniste i on ce mi to pogledati, tako su mi rekli..
Pa ne znam, malo mi je čudno da baš niko nije pogledao taj snimak.
Jbt, ja vodio mačka na rendgen, pa i tamo imaju dežurnog rendgenologa, čovek pogledao,
napisao svoje mišljenje i vratio me kod veterinara.
A i skoro niko više ti ne daje snimak, sve dobiješ na CD-u.
Šta da ti kažem ... ako si baš toliko u panici, idi kod tvog lekara da ti pogleda snimak.

Zdravi svima u okviru prepoperativne pripreme radila sam rendgen pluca i srca i kada sam stavila taj snimak na svetlost, jasno vidim neke tackice na jednom plucnom krilu, ne znam sta to moze biti i znaci li nesto, ali jako sam zabrinuta? Dr imam zakazano tek za ponedeljak, inace sam hipohondar i svasta mi pada na pamet, je li ovo razlog za odlaganje operacije?
Ako ne znaš šta gledaš i kako da protumačiš bolje ni ne gledaj, jer samo bezveze brineš. Smiri se koliko god je to moguće i sačekaj izveštaj lekara.

Kakva je operacija u pitanju ? Ako nije problem da kažeš

Ne znam kako da ti pomognem. Ovo je normalan snimak.
332aa0c67cb2e035e372c7cb3ceca2_jumbo.jpg

Pogledajte prilog 1366413
I ovo je isti , normalan , samo sam obeležila prostor. Da li se tu nalaze te tačkice ili baš tvoj snimak ovako i izgleda?

Pretpostavljam da si mlađa osoba, i da nemaš neke tegobe što se disanja tiče, jel tako ?
Tako je, imam ovu tackicu na desnom krilu kao na ovom snimku samo stonje izrazenije, pa nemam neke posebne tegobe, mada oduvek malo teze disem, zamaram se kada govorim, ali to je tako vec godinama, mozda je povezano i sa anksioznoscu, uvek je sve bilo ok, radila sam skoro i ekg.
Da li ste vi doktro?

Back