TREBA MI PREDLOG

• Začetnik teme Začetnik teme sara!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam danas videla strava majicu pise `Love hurts` a ispod jez kako vodi ljubav sa jezicom i nekom odvratnom facom jer ga ta jezica u stvari bode u nezgodno mesto.........
@avet:Meni se bas svidjaju trajne tetovaze,mozda uradim neku ali sasvim malecnu koliko da je imam,i to ce biti leptir jer je on simbol slobode,ili moj horoskopski znak!

MadonnaGirl:
Ja sam danas videla strava majicu pise `Love hurts` a ispod jez kako vodi ljubav sa jezicom i nekom odvratnom facom jer ga ta jezica u stvari bode u nezgodno mesto.........
@avet:Meni se bas svidjaju trajne tetovaze,mozda uradim neku ali sasvim malecnu koliko da je imam,i to ce biti leptir jer je on simbol slobode,ili moj horoskopski znak!
leptir asocira na nešto drugo...bolje stavi oroskopski znak (koji god da je)..

Redrum.jpg

:mrgreen:

Ko voli Kubrick-a znace ;)

Nixxx:
E vidiš nemam pojma gde može da se štampa. A i meni to treba treba da odštampam 10 majci za salajku a nemam pojma gde.

Evo ti natpis: Nemoj da me pratiš i ja sam se izgubila.
Šta kažeš?

Ja bih isprintao taj znak u tvom avartaru ali bez tog crvenog dela, dodao bih mu 4 slova S cirilicom i napisao bih:

SRBIJA, RSK,RS ujedinite se u SRPSKI RAJH <<< i to bih sve napisao cirilicom

Ja imam majcu na kojoj pise ''Im cute? No shit.'' :mrgreen: Ja sam kupila one boje za tkaninu i to ispisala na majci...ako se nekom svidja natpis,nek iskoristi...:mrgreen:

Btw. @Sizz ako se ne ljutis,ja bih da iskoristim onu tvoju ideju...:mrgreen:

This is the only clean top I've got left
You have the right to remain stupid... anythig you say can and will be ignored!
Ass Hole Member.
No Whining.
If I'm not happy nobody's happy.
World class ass.
Kiss me you fool!
Not a bad driver, just a mad driver!

Back