treba mi pomoc

nenad2211

Početnik
Poruka
21
Pre nekih nedelju danana korenu penisa, sa gornje strane izashle su mi dve crvene tachkice, koje izgledaju kao male potkozne bubuljice, medjutim, proshlo je neko vreme, i jedna od tih tachkica (manja( je nesta,a a druga je ostala. ne svrbi, ne boli, ali je tu. shta bi to moglo da bude? hvala unapred
p.s. pojavilo se kada sam bio na moru, a imao sam sex bez zashtite konstantno mesec dana unazad.

Pre nekih nedelju danana korenu penisa, sa gornje strane izashle su mi dve crvene tachkice, koje izgledaju kao male potkozne bubuljice, medjutim, proshlo je neko vreme, i jedna od tih tachkica (manja( je nesta,a a druga je ostala. ne svrbi, ne boli, ali je tu. shta bi to moglo da bude? hvala unapred
p.s. pojavilo se kada sam bio na moru, a imao sam sex bez zashtite konstantno mesec dana unazad.

Ja mislim da je u pitanju sifilis ! Svakako poseti lekara!

Sa istom osobom ili ... ?

Mada ne znam ni sto pitas, pa i da je sa istom isto ti se "vata" garant je od toga , al' reko da pitam :think:

pa nznm, ne izgleda mi kao slike sifilisa koje sam gledao na netu, ono su bash rane, a ovo je kao potkozna bubuljica :/ hocu

Pa sve zavisi koliko dugo se ima sifilis. Postoji ta pocetna faza (gde se malo primecuje,bas kao bubiljica neka) gde je izleciv,posle mozes da ga imas i do nekoliko godina pa da se opet pojavi,al tada je neizleciv i ljudi dobijaju uzasne rane po celome telu i umiru bolnom smrcu. Koliko se secam sa casova biologije-ekologije ...

Ma kondilomi :brus:

Postoji mogucnost i da su ispucali kapilari. Ne za*ebavam se.

To moze da se pojavi od "grubog" seksa, pogotovo ako je to podrucje izuzetno suvo.

EDIT: A to nije nista opasno :D
Koliko sam citao, samo od sebe prodje.

Back