Treba mi pomoc neznijeg pola...

Leeman:
Znaci rekla mi je ono shto sam na kraju i ocekivao> ja te volim kao druga i to je to...ja sam rekao kao nema veze i iskulirao...ukratko toliko....
evo, još jednom se pokazalo da ako se previše vodiš srcem, možeš da se zaj..beš, jer osećanja nas sprečavaju da jasno sagledamo situaciju...neka njoj njeni drugovi, a ti sa svojima brzo u provod, pa će biti i drugih devojaka :wink:

i ne treba, tako sam i ja izlazio sa jednom devojkom koja me nije baš jako fizički privukla (doduše, pojedini delovi njenog tela su me dosta privukli..), ali mislio sam da će me privući zato što je O.K. devojka...ipak ništa od toga, to je i ona shvatila..ustvari, ona misli da ja još nisam preboleo bivšu, pa se sad izgleda ljuti zato što nju koristim i uvlačim u nešto što nije završeno...Ma kakva bivša, da sam izašao sa nekom bruka ribom, privukla bi me još kako..ovako je ispalo kao da je zavlačim, jbg...
ej bre, čekaj malo, šta ovde samo ja komentarišem, eventualno Aleksej, Lyon i Paganini...toliko o spremnosti "nežnijeg" pola da dele savete...

Enrique.:
i ne treba, tako sam i ja izlazio sa jednom devojkom koja me nije baš jako fizički privukla (doduše, pojedini delovi njenog tela su me dosta privukli..), ali mislio sam da će me privući zato što je O.K. devojka...ipak ništa od toga, to je i ona shvatila..ustvari, ona misli da ja još nisam preboleo bivšu, pa se sad izgleda ljuti zato što nju koristim i uvlačim u nešto što nije završeno...Ma kakva bivša, da sam izašao sa nekom bruka ribom, privukla bi me još kako..ovako je ispalo kao da je zavlačim, jbg...
ej bre, čekaj malo, šta ovde samo ja komentarišem, eventualno Aleksej, Lyon i Paganini...toliko o spremnosti "nežnijeg" pola da dele savete...

Bas kako kazes, da je bila neka riba da mi se svidela fizicki........al' sad....

Ja sam se jednom samo u zivotu smuvao sa ribom koja mi se nije svidela. Nije imala lepo telo, nije imala lepu facu, nije imala lep glas, nije se lepo oblacila, nije imala lepu kosu... Jos je bila nevina, i nije mi dala niz a sisu da je uhvatim...

Ali kontao sam u fazonu, da treba dati sansu i takvoj ribi, jer kako inace da ocekusje i da ce tebi neka riba koja super izgleda dati sansu? Ali dobre stvari se u zivotu ne vracaju... Meni ni jedna extra dobra riba niej dala sansu ako je mogal da bude i sa boljim tipovima od mene...

A ova me, sto je najsmesnije ispalila, hahahaha! Kakava lopata... Nije sto sam ja u pitanju ali boljeg frajera od mene u zivotu nece naci... Srecom olaksala mi je posao ;) i onako sam vide da to ne ide...

Hocu da kazem ne treba biti sa ribom koja te ne privlaci.

pa ja rekla svoje,lee se ljutio.
a lepo sam rekla.
Aleksej ne lupaj sa izjavom prvom na strani.
zasto je kucka? sto je rekla sta stvarno misli?
on nije dzukela sto je rekao svoje,a ona je kucka sto je to uradila.
daj bre vise sa tim kao rodjacko razumevajucim pridrzavajucim stavom.
devojka je sasvim ok.ovoliko koliko je napisao.
meni poznanik moze da prica kako hoce da me tuca,a ja ne mogu da kazem da necu i da odjebe sa tim?
je l sam ja zbog toga kucka?
kako god okrenem bicu.ali bar znam da se nisam tucala sa nekim ko me uopste ne privlaci.da je drugacije ne bi morao ni da mi predlaze.

Leeman:
Evo ovako> Ima jedna devojka, mnogo mi se svidja, vec smo 3 puta izashli (pristala je da izadjemo chim sam je pozvao prvi put i dala mi broj telefona), problem je u tome shto ona ne zivi u istom gradu gde i ja, zajedno idemo na fakultet, pa je vidjam samo nedeljno jednom sad za vreme ispita, ali ta stvar sad moze da se promeni. Planiram da cetvrti put odem u njen grad, kupim joj dve ruze (crvenu i zutu) i kazem joj da izabere jednu, zavisno od znachenja crvene i zute boje ruza.
Moje pitanje je> poshto ja nisam navalentan tip, jel sam po vama vec posle prvog izlaska da uradim ovo shto planiram ili smatrate da je ovo ovako idealno, kupio sam joj bio i bombonjeru, cak sam joj i nacrtao dva crteza (poshto volim da crtam) i snimio joj cd sa pesmama tipa, "Piloti - Tajna je u tebi skirvena, Bojan Delic - Voza, Sasa Kovacevic - Jedina si vredela..."
E sad evo jos jednog pitanja> poshto bi hteo da ceo taj dan provedemo zajedno, da li da joj ruze dam kad stignem tamo, znachi sednemo negde i kazem joj da izabere ili na kraju dana, mada ne znam kako cu to izvesti, jer ne znam gde tamo ima cvecara a ne znam da li ce ruze izdrzati ceo dan.

Inache Vec dve nedelje jedva da ishta jedem, ne mogu lepo da spavam, poludeo sam a devojka mi se mnogo svidja.

e majke ti a shto se nisi pitao toliko da li si dobro ubo pesme...nego taj sitan detalj oko cveca...mozes posle da cestitas sebi kako si pametan za tu foru s dva cveta...
ako bar si smrshao...
ne znam mislim da se vise svidjash sam sebi nego ona ok mozhda bi je opalio..ali ignorisi ovu upadicu

Aleksej_BASO:
Ja sam se jednom samo u zivotu smuvao sa ribom koja mi se nije svidela. Nije imala lepo telo, nije imala lepu facu, nije imala lep glas, nije se lepo oblacila, nije imala lepu kosu... Jos je bila nevina, i nije mi dala niz a sisu da je uhvatim...

Ali kontao sam u fazonu, da treba dati sansu i takvoj ribi, jer kako inace da ocekusje i da ce tebi neka riba koja super izgleda dati sansu? Ali dobre stvari se u zivotu ne vracaju... Meni ni jedna extra dobra riba niej dala sansu ako je mogal da bude i sa boljim tipovima od mene...

A ova me, sto je najsmesnije ispalila, hahahaha! Kakava lopata... Nije sto sam ja u pitanju ali boljeg frajera od mene u zivotu nece naci... Srecom olaksala mi je posao ;) i onako sam vide da to ne ide...

Hocu da kazem ne treba biti sa ribom koja te ne privlaci.

hahah ta je bila fatalna a

lyon69:
Jao druze, tacno znam o cemu pricas.
Imao sam takva iskustva jedno dva ili tri puta i uvek sam zajebao kad sam se tako osecao.
Mislim da ti je dijagnoza losa. Ti si se primio na nju prebrzo, prenaglo i prerano. Zene su cudne, i mada vole i cene paznju, prihvatice je samo od nekoga ko ih privlaci, a i tada ne u prevelikoj kolicini, jer to sto ti nameravas da radis sa tim obimom romanticnih gestova u samom pocetku.....njoj ce poslati jednu losu poruku o tebi.
Recimo da si ocajan, da si prebrzo "pao" na nju i da generalno, kao muskarac nisi neka marka.
Ja ti savetujem, mada znam da je to veoma tesko izvodljivo u tvom stanju, da umesto hrpe romanticnih gestova i lupanja glave o tome sta ce ona misliti o tome...budes opusten, puno se sa njom salis, cak je malo i provociras, zadirkujes....da se ponasas upravo suprotno od onoga sto te trenutno koci "Ne bih hteo nista da zajebem"

Jer, rekoh ti, kad god sam se ponasao kao ti, one bi ubrzo odlazile a meni u to vreme nije bilo jasno zasto. Cini mi se da to jos uvek nije jasno ni tebi, pa eto, ako ces uvaziti moj savet, ne budi mnog svilen prema njoj, nego budi pravi, duhovit, zabavan i muskarac koji zna sta od nje hoce.

au ovo ti je tako nekako. a mozda ti se te nisu bash stvarno ni svidjale mislim jednu si konacno ubo uspesno kako je to uspelo??

Back