Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Snimao sam seriju sa studia b i posto ima serija titl da li bi ja mogao da taj titl izvucem pomocu nekog progmama a ne da se mucim danima sa onim Subtitle Workshop gde moram da upisujem jedan po jedan da nema neka kraca varijanta
Pošto je taj titl zalepljen na sliku (nije eksterni) nema ništa od toga. To može jedino neki OCR program, ali čisto sumnjam da postoji neki koji može da čita tekst sa videa.
Pa SubRip podržava hardcoded (nalepljene) titlove, ali to jako teško ide - prosto je kvalitet tipičnog video preslab da bi se moglo izvršiti pravilno prepoznavanje.
Mada, koja je poenta toga? Ako je titl već nalepljen na video, šta će ti onda eksterni titlovi?
pa treba mi posto imam kompletnu seriju LOS SERRANO ali bez prevoda pa sam poceo da snimam od 35 epizode a epizode su katastrofalne ali zato zauzimaju 1.6 GB a ove sto sam skinuo 700 MB a bolji kvalitet