Treba mi neki progarm za editovanje videa.Ali dajte neki dobar xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne otvaram novu temu, da malo ozivim ovu
Treba mi program sa kojim cu na primer da ubacim pesmu i kacim slike na "ekran" i da dobijem nesto kao spot... Jednostavnije receno, nesto tipa klipova sa muzikom na youtube-u kada se mesto spota redjaju slike...
Hvala unapred!!!
То што ти хоћеш можеш и у Power Pointu да одрадиш.
neznam gde da svrstam ovo pitanje
za editovanje koristim WMMAKER i ULEAD VIDEO STUDIO-stvarno su dobri,stim sto na Uleadu mogu samo DVD format da rezem ali napravim i tzv naslovnu stranu a WMM moze i na CD zavisi koja je velicina tj MB
no zelim da pitam ,recimo kad imam narezan DVD neceg i zelim da ga iseckam na WMM kaze mi da nepodrzava format(ali prethodno moram da ga kopiram u komp) i nece da ga prebaci u WMM.Sta da uradim sa takvim DVD kopijom ,gde ga mogu najbolje editovati??![]()
Da ne otvaram novu temu, da malo ozivim ovu
Treba mi program sa kojim cu na primer da ubacim pesmu i kacim slike na "ekran" i da dobijem nesto kao spot... Jednostavnije receno, nesto tipa klipova sa muzikom na youtube-u kada se mesto spota redjaju slike...
Hvala unapred!!!
obavezno pogledajte molim vas ... pozdrav
LJudi ajde mala pomoc , moze ??
Evo ovako 1. pitanje Da li neko ima registration key za "Auto movie creator"
Meni ustvari treba program za obradu videa u dvdrip ili tako nesto.
Posto sam skinuo neki crtac ali nema INTRO a ja ga imam na kompu ,
A nemam win movie maker , jer imam win 7.
Hocu ta dva videa da spojim . Probao sam vegas 7.0 ali tu nece da mi otvori *.avi video
oce samo zvuk. ? Ako treba neki plugin da se ubaci ajde nek mi neko da link ...
ILI mi samo recite koje programe da skinem vidim ovde pise neki "virtual dub".
Hvala unapred !