Treba li žena da deluje manje moćno od muškarca?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Моћна Фата

Радња се одвија у засеоку Мујагића негде у босанским планинама.

Хасо утрчава у Мујину кућу и виче:

"Устај Мујо, устај брзо, међед ти нап`о Фату!!!"

Мујо : "Ко га јeбе, сам ју је нап`о, сам нек` се и брани."

a na temu...delovanje mocno i biti mocan su dve stvari... uvek se setim scene iz kuma 2 kada pacinu zena hoce da oduzme decu a on gradira od mirnoce do dranja i figurativnog zatvranja price... slabo...ali opet setim se istog dvojca kada dama kaze politicari ne ubijaju ljude, a na sta majkl kaze, ko je sad naivan?...tu se ogleda moc, u gestu, metafori, nekad regresiji ili obicnom sarkazmu...

Meni apsolutno ne bi smetalo, chak mi se apsolutno ne svidjaju tuke, mutave, nesposobne, ne-lichnosti koji sebe definishu na osnovu svojih mushkaraca, fuj.

S druge strane, vecina nas brak gleda kao poslovnu varijantu, skup zhivot, kirija, vreme mi je i slichno, te ulaze u brak sa takvim mind setom, a ako cu vec da imam poslugu onda bolje da ne bude previshe...mocna.

Generalno Srbi imaju oooooogroooman problem sa zhenama koje imaju bilo kakvu nezavisnost, nebitno dal su politicharke, pevachice, shta god, uvek ce naci razlog da ih mrze, u sushtini razlog je netrpeljivost prema sposobnim zhenama. Shta ti je religija...chudo!

i ja imam utisak da se generalno vise vole te nezne, blago nesposobne za zivot...valjda se musko oseca vise musko pored njih? :think:
Nije to. "Blago nesposobne za život" haha, gora si od muškaraca :lol:
(Kao prvo, žena koliko god da je "tupava" uvek će se snaći za život, barem lično nikad nisam upoznao "blago nesposobnu...")
Nego je problem to. Problem je kada je osoba pored tebe uobražena a u današnje vreme je puno takvih "obrazovanih glupača".
Nešto sam malo naletao i ovde na forumu, neke žene se postavljaju kao da su bukvalno bogom dane, imaju po 2 fakulteta ali ne umeju ni da "palamude" i to strašno nervira.
Ne znam da li sam dobro objasnio. Mislim na žene koje su nabubale napamet 2 faksa i odlepile od precenjivanja sebe, mislim da bi bile bolje osobe sa osnovnim obrazovanjem. Bilo je ovde mnogo "prolupavanja" od strane takvih ali sa druge strane i njih razumem jer generalno vlada mizoginija pa moraju i one da se izbore za svoje mesto pod suncem, mislim ovim forumskim suncem. A u životu je slično. Kada odem na večeru sa ženom koja počne da koristi rečnik tako da meni treba rečnik, ništa od toga. Samo me iznervira. Iskren sam, šta ću, nadam se da nisam uvredio nikoga.

mislim da je taj antihejter klon nalog one maje (m4j4 ili kako bese) koja rekao bih ima pik na tebe iz nekog samo njoj znanog razloga, pa zato
E, odličan primer, da sam tražio ne bih bolje našao.
Baš sam i mislio na Eurus kada sam govorio o tipu žene koja je za jednu večeru i nikad više dok je Maja odličan primer žene koja se ne folira i ne proserrava, takva sam kakva sam, kome se ne sviđa...

Naročito ako ne rade ništa i samo troše pare po tržnim centrima, normalno da su srećne.
Ma cim pitas za misljenje ono fazon reci gde ti se ide sta ti se radi ,odma si smor dosadni mlakonja ,a uopsteno su nolajferi najbolje da im serviras ko kucnom ljubimcu i bice poslusne,to se taman vidi kad promeni fraere, pa moras ispravljati krive drine jer prosto vidis da to nisu one

Treba da budu jednako moćni i ravnopravi muskarac i žena, tako jedino oboje mogu biti istinski srećni.
To nikad neće da se desi.
Žene kao prvo biohemijski u glavi imaju milion emocija istovremeno i nemaju strpljenja.
Drugo, neuporedivo su manje (fizički). Džabe im trening kad ja imam 189cm, u cipelama preko 190, i uvek će doći do "tačke prekida", kad tad, to je ono "Ćuti, udariću te".
Balkanski mentalitet. Nigde u svetu muškarcima toliko ne smeta ako je žena uspešna i obrazovana, ali sa druge strane nigde u svetu se žene koje su obrazovane ne ponašaju kao ovde.
Sve ima svoje.
I nisam ničiji klon pod P.S.

Nije to. "Blago nesposobne za život" haha, gora si od muškaraca :lol:
(Kao prvo, žena koliko god da je "tupava" uvek će se snaći za život, barem lično nikad nisam upoznao "blago nesposobnu...")
Nego je problem to. Problem je kada je osoba pored tebe uobražena a u današnje vreme je puno takvih "obrazovanih glupača".
Nešto sam malo naletao i ovde na forumu, neke žene se postavljaju kao da su bukvalno bogom dane, imaju po 2 fakulteta ali ne umeju ni da "palamude" i to strašno nervira.
Ne znam da li sam dobro objasnio. Mislim na žene koje su nabubale napamet 2 faksa i odlepile od precenjivanja sebe, mislim da bi bile bolje osobe sa osnovnim obrazovanjem. Bilo je ovde mnogo "prolupavanja" od strane takvih ali sa druge strane i njih razumem jer generalno vlada mizoginija pa moraju i one da se izbore za svoje mesto pod suncem, mislim ovim forumskim suncem. A u životu je slično. Kada odem na večeru sa ženom koja počne da koristi rečnik tako da meni treba rečnik, ništa od toga. Samo me iznervira. Iskren sam, šta ću, nadam se da nisam uvredio nikoga.
Nisam uopste mislila na obrazovanje, recnik ili bogatstvo...mislila sam na karakteristike osoba...ajde da ne kazem samo zena...kenjkave, "placljive", otuzne...
Veruj mi...srela sam i ja takve muskarce...obrazovane, prepotentne, hladne, narcisoidne....

To nikad neće da se desi.
Žene kao prvo biohemijski u glavi imaju milion emocija istovremeno i nemaju strpljenja.
Drugo, neuporedivo su manje (fizički). Džabe im trening kad ja imam 189cm, u cipelama preko 190, i uvek će doći do "tačke prekida", kad tad, to je ono "Ćuti, udariću te".
Balkanski mentalitet. Nigde u svetu muškarcima toliko ne smeta ako je žena uspešna i obrazovana, ali sa druge strane nigde u svetu se žene koje su obrazovane ne ponašaju kao ovde.
Sve ima svoje.
I nisam ničiji klon pod P.S.
Moc nije samo telesna konstitucija, a ima i malih koje mogu mnogo veće da odvale od batina, mada takav vid nasilja je bolest.

Nisam uopste mislila na obrazovanje, recnik ili bogatstvo...mislila sam na karakteristike osoba...ajde da ne kazem samo zena...kenjkave, "placljive", otuzne...
Veruj mi...srela sam i ja takve muskarce...obrazovane, prepotentne, hladne, narcisoidne....
Ajoj, shvatio. Vidim lepa devojka, stoji kao da ima artritis :lol:
Ne volim kenjkave ali ni previše dominantne, nego ono...normalne.
A karakter mi znači mnogo, na primer Sandra Silađev, kako izgleda- debela, relativno matora, ja tu ženu obožavam i više uopšte ne primećujem kako izgleda. Prevazišao sam izgled, to kao klinac gledao.

Back